Αναλυτικά, το σχόλιο του Μαρίνου Ουζουνίδη στην κάμερα της Nova:
«Σε ένα παιχνίδι, τα κάνεις όλα για να πετύχεις γκολ. Σε πολλές φάσεις τα κάναμε όλα σωστά, με καλές κινήσεις με την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο δεν είχαμε την αποτελεσματικότητα που θα έπρεπε για να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι.
Διαβάστε επίσης...
Μου άρεσε που ήμασταν γρήγοροι σήμερα, παίξαμε γρήγορα, κάναμε καλές κινήσεις αλλά αυτά θα φανούν ακόμα περισσότερο αν έχουμε αποτελεσματικότητα στην αντίπαλη περιοχή. Όπως πήγαινε το παιχνίδι σήμερα, φοβηθήκαμε σε κάποιο σημείο ότι δεν θα καταφέρουμε να βάλουμε γκολ, ευτυχώς τελικά νικήσαμε και τώρα μπορούμε να δουλέψουμε λίγο περισσότερο σε ορισμένα πράγματα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια.
Χαιρόμαστε για τη νίκη, καθώς μια ομάδα σαν τη δική μας δεν μπορεί να είναι τόσο καιρό μακριά από τις νίκες, κάτι τέτοιο μας δημιουργεί άγχος. Ωστόσο, θέλω να πιστεύω ότι έχουμε ένα καλό γκρουπ στον Παναθηναϊκό, καλούς ποδοσφαιριστές, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα και μέσα από την προπόνηση να βελτιωνόμαστε συνεχώς ενόψει της συνέχειας της σεζόν».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο