Ο Παναθηναϊκός ξέσπασε στην Κέρκυρα, την οποία διέλυσε με 4-0 πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση.
Οι Πράσινοι ήταν πολύ καλοί στον δημιουργικό τομέα, αφού εκτός από τα 4 γκολ που πέτυχαν, έχασαν και αρκετές ευκαιρίες, με τον Λούκας Βιγιαφάνιες να βρίσκεται σε τρομερά κέφια και να φτιάχνει τις περισσότερες φάσεις του Τριφυλλιού.
Διαβάστε επίσης...
Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο γκολ του Δώνη στο 16’ έπειτα από συνεργασία Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνη (Δείτε το ΕΔΩ) και διπλασίασε τα τέρματά του στο 33’, με Γιόχανσον και Δώνη να παίζουν εξαιρετικά το «1-2» και τον πρώτο να σκοράρει (Δείτε το ΕΔΩ).
Τα άλλα δυο γκολ του Τριφυλλιού ήταν έργο Λούκας Βιγαιφάνιες. Ο Αργεντινός «σέρβιρε» το 3-0 στον Λουντ στο 70’ (Δείτε το ΕΔΩ) και το τελικό 4-0 στον Άλτμαν στο 90’ (Δείτε το ΕΔΩ).
Παράλληλα, οι Πράσινοι πέτυχαν ακόμα ένα γκολ με τον Βιγιαφάνιες στο 21', το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες (Δείτε το ΕΔΩ).
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο