Παρά τις παρακλήσεις της διοίκησης της ΑΕΚ τις προηγούμενες ημέρες, οι φίλαθλοι της Ένωσης δεν βρέθηκαν από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο, ώστε να δουν την παρουσίαση της ομάδας που ξεκίνησε 20.15, δηλαδή 45 λεπτά πριν την σέντρα του φιλικού με την Χετάφε.

Η ζέστη, η μέρα και η περίοδος διακοπών, δεν βοήθησαν και τη νέα ΑΕΚ “υποδέχθηκαν” στο αχανές ΟΑΚΑ μόλις 2.500 οπαδοί. Το γεγονός αυτό απογοήτευσε την διοίκηση, καθώς σίγουρα οι “κιτρινόμαυροι” περίμεναν μεγαλύτερη προσέλευση. Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε πως τα έξοδα... πήγαν τζάμπα, καθώς η παρουσίαση ήταν λιτή.

Οι παίκτες ένας ένας βγήκαν από την φυσούνα, κατευθύνθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και στην συνέχεια έβγαλαν την καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία.

Αξίζει να πούμε όμως, πρώτος βγήκες ο Παντελής Καφές, ο οποίος χειροκροτήθηκε έντονα από τους φιλάθλους, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους Γκουντγιόνσεν, Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Χοσέ Κάρλος και Γεωργέα. Την ώρα δε που βγήκε ο Μανόλο Χιμένεθ, ακούσαμε και τα πρώτα συνθήματα, με τον κόσμο να τραγουδάει ρυθμικά το όνομά του.