Περίπου 24 ώρες πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και γίνεται… χαμός στην Ελλάδα, καθώς μετά τον Ολυμπιακό που φουλάρει για δεξί μπακ και επιθετικό και τον ΠΑΟΚ που φέρνει στόπερ στη Θεσσαλονίκη (Μιχόγεβιτς) και περιμένει Κουρμπέλη ή Μουλέν για τη θέση του αμυντικού χαφ και η ΑΕΚ βγαίνει στη γύρα για μία τελευταία δυνατή κίνηση.

Σύμφωνα με σενάρια που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Τρίτης, η ΑΕΚ θα κάνει νέα κίνηση για τον Νίκλας Χουλτ του Παναθηναϊκού, αν και η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι αρκετά δύσκολη.

Ο Σουδηδός μπακ, ο οποίος δεν κατάφερε να μείνει ελεύθερος καθώς απορρίφθηκε η πρώτη του προσφυγή κατά του Τριφυλλιού, δεν βρήκε κάποια καλή πρόταση στο εξωτερικό, ενώ όλα δείχνουν ότι δεν θα προχωρήσει και το deal με τη Νότιγχαμ, οπότε ακόμα… ψάχνεται.

Την ίδια ώρα και η ΑΕΚ ψάχνει για αριστερό μπακ και γι' αυτό φαίνεται να «κοιτάει» ξανά την περίπτωση του Χουλτ, ο οποίος μπορεί να φύγει από τον Παναθηναϊκό με ένα ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ. Οι Πράσινοι δεν θα έλεγαν «όχι» σε μία τέτοια πρόταση, ωστόσο ερωτηματικό αποτελεί αν θα τα… σκάσει η Ένωση!