Στον Παναθηναϊκό κατάφεραν τελικά στο παρά πέντε των μεταγραφών να παραχωρήσουν δύο παίκτες που βρίσκονταν στη «μαύρη λίστα», κερδίζοντας αρκετά χρήματα που είναι απαραίτητα για να βγει χωρίς προβλήματα η σεζόν.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε άλλα ρεπορτάζ, από τον Δημήτρη Κουρμπέλη οι «πράσινοι» θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό του 1,6 εκατ ευρώ, ενώ από τον Νίκλας Χουλτ περίπου 200.000 ευρώ.

Παράλληλα, στο Τριφύλλι γλιτώνουν από δύο «βαριά» συμβόλαια, τα οφειλόμενα προς τους δύο παίκτες, ενώ ενισχύονται και με έμψυχα ανταλλάγματα, τα οποία, μάλιστα, δεν επιβαρύνουν το μπάτζετ.

Μία εξέλιξη που, φυσικά, ικανοποιεί τόσο τη διοίκηση, όσο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς πλέον υπάρχει, κατά κάποιο τρόπο, η άνεση να γίνει και μία κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ, όπως επιθυμεί διακαώς o προπονητής του Παναθηναϊκού. Ένα ενδεχόμενο, φυσικά, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και ως προς την παραμονή του Έλληνα τεχνικού.

Μέσα στις επόμενες ώρες, λοιπόν, αναμένεται να γίνει προσπάθεια για την απόκτηση ενός φορ, που είναι η άμεση προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό, ενώ είναι πολύ πιθανό οι «πράσινοι» να επανέλθουν δυναμικά για τον Σουηδό άσο της Μπρίστολ Σίρι, Γκούσταβ Ένγκβαλ (φωτό).

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για μία ακόμα μεταγραφή, χωρίς, πάντως, να έχει διαρρεύσει προς το παρόν πού μπορεί να στοχεύουν οι «πράσινοι».

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι πλέον στο Τριφύλλι θα «φουλάρουν» για ενίσχυση, προκειμένου, φυσικά, να μειώσουν και τις όποιες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το τελευταίο κύμα φυγής στην ομάδα.