Ο Ολυμπιακός γνώρισε «πικρή» ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής με 2-1, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε περίπου 10 λεπτά πριν τη λήξη.
Η ένταση του αγώνα ήταν τεράστια, όπως και η απογοήτευση των ποδοσφαιριστών όχι μόνο επειδή έχασαν με αυτόν τον τρόπο, αλλά και γιατί έμειναν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Διαβάστε επίσης...
Γι’ αυτόν τον λόγο ο Όσκαρ Γκαρσία επέλεξε να μην μιλήσει στους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας στου Ρέντη. Για την ακρίβεια, δεν τους είπε το παραμικρό αναφορικά με το χαμένο ντέρμπι!
Προφανώς η συγκεκριμένη του Καταλανού δεν δείχνει αδιαφορία, αλλά πιθανότατα φανερώνει την πρόθεσή του να αφήσει τους παίκτες να ηρεμήσουν ώστε να «καθαρίσει» το μυαλό τους εν όψει της συνέχειας.
Άλλωστε, πρόκειται για μια τακτική που ακολουθούν πολλοί προπονητές μετά από ήττες που… πονάνε, προκειμένου οι ομάδες τους να «ξεμπλοκάρουν» πνευματικά από το αρνητικό αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Γκαρσία να μιλήσει στους παίκτες στην προπόνηση της Τρίτης, εν όψει του επόμενου ντέρμπι που έρχεται, την Τετάρτη για το Κύπελλο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο