Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ στη νίκη επί της ΑΕΛ και μιλώντας στη Nova τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του νταμπλ.

Παράλληλα, ο Ολλανδός εξέφρασε την άποψή του ότι όταν ο Δικέφαλος πιάνει απόδοση σαν την αποψινή, κανείς στην Ελλάδα δεν μπορεί να τον κοντράρει, ατάκα που αποδεικνύει την αυτοπεποίθηση που αισθάνονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Αρχικά, είπε: "Είμαστε σε καλή φόρμα νιώθουμε καλά, παίζουμε καλά, ότι αλλαγές και αν γίνουν, όλοι παίζουμε καλά βγάζουμε υγεία. Είμαστε εδώ για να νικάμε και να περνά καλά ο κόσμος. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία και να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Σε ό,τι αφορά την απόδοσή του, είπε: "Δεν ξέρω αν το γεγονός ότι ξεκίνησα σήμερα είναι λόγω της εμφάνισης μου με τον Ατρόμητο αν μου δοθεί η ευκαιρία θα βοηθάω όσο γίνεται έχουμε 20 καλούς παίκτες και όλοι θέλουμε να αρπάζουμε τις ευκαιρίες".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος σχολίασε: "Σίγουρα πάμε βήμα βήμα αλλά αν είμαστε καλά νομίζω πως δεν έχουμε αντίπαλο στην Ελλάδα αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι".