Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα ανοιχτά και με την καψούρα του Μαρινάκη στον Ολυμπιακό - Τι και ποιος θα τον κρίνει
| 2018-02-14 19:00:00

Όλα ανοιχτά και με την καψούρα του Μαρινάκη στον Ολυμπιακό - Τι και ποιος θα τον κρίνει

Sportdog Team
Όλα ανοιχτά και με την καψούρα του Μαρινάκη στον Ολυμπιακό - Τι και ποιος θα τον κρίνει

Κανείς στο απυρόβλητο, παίρνει φωτιά το ρεπορτάζ.

Σε μίνι κρίση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός, ύστερα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την ΑΕΚ, αλλά και από την αφαίρεση βαθμών που του επιβλήθηκε και ουσιαστικά τον άφησε πολύ μακριά από την κορυφή και την διεκδίκηση του τίτλου στην Superleague.

Πολλά έχουν γραφτεί και θα γραφτούν για το μέλλον παικτών στο Λιμάνι, ωστόσο το σενάριο που ήρθε στο προσκήνιο και αφορά στον Κέβιν Μιραλάς είναι τουλάχιστον, πρώιμο.

Φυσικά και δεν θα μείνει κανείς στο απυρόβλητο στον Ολυμπιακό και όλοι θα κριθούν βάσει των όσων προσφέρουν, όμως στην περίπτωση του Βέλγου σταρ ό,τι και να ειπωθεί τώρα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Πρώτον, γιατί είναι ακόμα πολύ νωρίς να συζητηθεί το οτιδήποτε για τον Ολυμπιακό και το τι θα γίνει το καλοκαίρι και δεύτερον η βάση κάθε συζήτησης για το μέλλον θα είναι σε οικονομική βάση.

Κάτι που σημαίνει ότι η επόμενη χρονιά δεν "σηκώνει" ανάλογα μπάτζετ με το φετινό και οι εξελίξεις μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι ραγδαίες και φυσικά θα αφορούν και στον Μιραλάς, ο οποίος επέστρεψε με προσδοκίες, αλλά ακόμα δεν έχει προσφέρει στο ελάχιστο αυτά που μπορεί στους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags