Facebook Pixel Πότε σκάει η «βόμβα» του νέου επενδυτή στον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2018-02-15 12:10:00

Πότε σκάει η «βόμβα» του νέου επενδυτή στον ΠΑΟ - Ποιοι του ανοίγουν το δρόμο, όλες οι εξελίξεις

Sportdog Team
Πότε σκάει η «βόμβα» του νέου επενδυτή στον ΠΑΟ - Ποιοι του ανοίγουν το δρόμο, όλες οι εξελίξεις

Tι συμβαίνει στο παρασκήνιο και ποιος βάζει τα λεφτά. 

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα τις τελευταίες μέρες όσον αφορά τα διοικητικά, υπάρχει πάντα η ελπίδα της εμφάνισης ενός επενδυτή, που θα έρθει για να διαδεχθεί τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος, αν και έχει δηλώσει πως έχει αποχωρήσει από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και να την ενισχύει όποτε χρειάζεται, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανή» για την επόμενη μέρα.

Μάλιστα, στα «πράσινα» ρεπορτάζ δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για τον υποψήφιο «σωτήρα» του Παναθηναϊκού, ωστόσο όσα κυκλοφορούν δε δείχνουν να έχουν σχέση με την πραγματικότητα, καθώς οι επαφές που γίνονται στο παρασκήνιο δεν έχουν διαρρεύσει και μάλλον όσα λέγονται και γράφονται δεν αποτελούν πληροφορίες αλλά… εικασίες και υποθέσεις.

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν αναμένεται κάποια ουσιαστική εξέλιξη άμεσα στον Παναθηναϊκό όσον αφορά το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από το εξωτερικό και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό. Το πιο πιθανό είναι νεότερα να υπάρχουν τον προς το τέλος του άλλου μήνα, ενδεχομένως και μέσα στον Απρίλιο, κοντά στη λήξη δηλαδή της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός καλείται να στηριχτεί στις δικές του δυνάμεις και να βρει τους απαραίτητους πόρους, προκειμένου να ξεπεραστούν όλοι οι «σκόπελοι» και οι «πράσινοι» να μη βρεθούν προ δυσάρεστων εξελίξεων. Και σε αυτή την περίπτωση, πάντως, ο πρώτος που αναμένεται να επαναδραστηριοποιηθεί, αν και εφόσον χρειαστεί, είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, έτσι ώστε να κλείσει όλες τις «τρύπες» και ο σύλλογος να παραμείνει «ελκυστικός» για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Ήδη, άλλωστε, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενταχθεί στη ρύθμιση των 120 δόσεων (σε βάθος 10ετίας) για οφειλές προς το κράτος και άλλες ομάδες, βοηθάει κάθε υποψήφιο επενδυτή να δει με διαφορετικό μάτι την προοπτική του συλλόγου, ενώ το ίδιο θετική εξέλιξη μοιάζει και η πρόταση για νέους διακανονισμούς προς παίκτες (σε 30 ή 40 δόσεις), σε περίπτωση που ο ΠΣΑΠ κάνει δεκτό το σχετικό αίτημα της Super League.

Μία κίνηση, βεβαίως, από τη διοργανώτρια αρχή που μπορεί να δώσει τεράστια «ανάσα» στο Τριφύλλι και σαφώς, όπως προείπαμε, να ανοίξει το δρόμο στον κάθε ενδιαφερόμενο που σκέφτεται σοβαρά να επενδύσει στον Παναθηναϊκό και σε κάθε ομάδα που ταλαιπωρείται από τον βραχνά των χρεών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags