Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτες εξελίξεις με Γκαρσία, στην έξοδο από τώρα; - Στραβωμένος και ο Ισπανός, τι λέει...
| 2018-03-06 22:25:00

Απίστευτες εξελίξεις με Γκαρσία, στην έξοδο από τώρα; - Στραβωμένος και ο Ισπανός, τι λέει...

Sportdog Team
Απίστευτες εξελίξεις με Γκαρσία, στην έξοδο από τώρα; - Στραβωμένος και ο Ισπανός, τι λέει...

Με τι έχει «τρελαθεί» ο τεχνικός του Ολυμπιακού; Όλα εδώ.

Ο Ολυμπιακός απογοητεύει με την εικόνα που εμφανίζει στο γήπεδο το τελευταίο διάστημα και φυσικά με τα αποτελέσματα, τα οποία δεν ικανοποιούν τον κόσμο της ομάδας.

Όπως είναι λογικό, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Όσκαρ Γκαρσία, δέχεται «σκληρή» κριτική για τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας να θεωρείται αβέβαιο.

Μάλιστα, ο Καταλανός τεχνικός ενδέχεται ακόμα και να… μην προλάβει το καλοκαίρι, αφού τα δεδομένα δεν φαίνεται να είναι υπέρ του!

Από την άλλη, ούτε ο ίδιος ο Γκαρσία είναι ευχαριστημένος με όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στους ερυθρόλευκους και μάλιστα φέρεται δυσαρεστημένος με το υλικό που έχει στα χέρια του. Λέγεται πως θεωρεί ότι η ομάδα του Ολυμπιακού δεν είναι σωστά δομημένη και με κακή φυσική κατάσταση.

Μάλιστα, φέρεται να έχει εκφράσει τη γνώμη του στους διοικούντες των Ερυθρολεύκων, ενώ φημολογείται πως είχε πρόσφατα… τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, συνάντηση στην οποία εξέφρασε τους προβληματισμούς του για το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Θεωρητικά η παραμονή του Καταλανού τεχνικού κρίνεται μέρα με τη μέρα, ωστόσο με δεδομένο ότι οι Πειραιώτες πολύ δύσκολα θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν ουσιαστικά έχει αρχίσει από τώρα.

Το μεγάλο μειονέκτημα του Γκαρσία είναι πως δείχνει να μην πιστεύει στην ομάδα, κάτι που δεν μπορεί φυσικά να περνάει στα… ψιλά. Ακόμα κι αν ο 44χρονος προπονητής αντέξει στον πάγκο μέχρι το καλοκαίρι, φαντάζει πολύ δύσκολο να του δοθούν τα «κλειδιά» για την επόμενη σεζόν. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags