Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πουλάει τρελίτσα ο Κομίνης, να τον κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ - Για ποιον λόγο δεν βγήκε η ΑΕΚ;»
| 2018-03-19 17:11:00

«Πουλάει τρελίτσα ο Κομίνης, να τον κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ - Για ποιον λόγο δεν βγήκε η ΑΕΚ;»

Sportdog Team
«Πουλάει τρελίτσα ο Κομίνης, να τον κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ - Για ποιον λόγο δεν βγήκε η ΑΕΚ;»

«Κεραυνούς» κατά του διαιτητή Κομίνη εξαπέλυσε γνωστός νομικός.

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο νομικός Μάκης Στάμος και χαρακτήρισε πλήρως αναξιόπιστο τον διαιτητή Κομίνη με αφορμή την απάντησή του στις ερωτήσεις του δικαστή Καποδίστρια.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως ο Κομίνης «πουλάει τρέλα στον κόσμο», χαρακτήρισε «γελοία» τη συμπληρωματική του έκθεση και υποστήριξε πως πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη στάση Κομίνη, ο οποίος, επί της ουσίας, δεν απάντησε στις ερωτήσεις του δικαστή Καποδίστρια: «Η ανεπάρκεια του διαιτητή αποδείχθηκε περίτρανα. Πιστεύω ότι οι τρεις ερωτήσεις που του έγιναν δεν απαντήθηκαν σκοπίμως. Ο Κομίνης πουλάει τρελίτσα και βγάζει χαζούς όλους τους φιλάθλους κάνοντας το άσπρο μαύρο. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να κυνηγηθεί μέχρι να πατήσει μαύρο χιόνι. Η τιμωρία του πρέπει να είναι παραδειγματική και να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή. Δεν μπορεί να κοροϊδεύει όλον τον κόσμο. Του έγιναν τρεις ερωτήσεις πάνω σε πραγματικά γεγονότα. Δεν απάντησε. Κάνει τον χαζό, ενώ τον ρωτάνε δεν απαντάει. Σε νομικό επίπεδο είναι πλήρως αναξιόπιστος».

Για το αν έχει το δικαίωμα ο Καποδίστριας να τον καλέσει ξανά: «Τα έχει 400 ο Κομίνης, απλά εδώ λειτουργεί διαφορετικά και δεν ξέρω τι θέλει. Να γλιτώσει ο ίδιος για τη συμπεριφορά του; Δεν ξέρω που αποσκοπεί η ασαφής και γελοία συμπληρωματική κατάθεση. Θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να στείλει ερώτημα στον Καποδίστρια, ο οποίος έχει το δικαίωμα να του στείλει τις ερωτήσεις και να του πει "απάντα συγκεκριμένα για ποιον λόγο δεν έβγαλες τις ομάδες στο γήπεδο". Για ποιον λόγο δεν βγήκε η ΑΕΚ στο γήπεδο ενώ έφυγε ο Σαββίδης και εξέλειπε η αιτία του κακού; Οι διαιτητές είναι ατιμώρητοι δεν τους πειράζει κανείς για τα εγκλήματα που γίνονται. Υπάρχουν και καλοί διαιτητές που λειτουργούν ευσυνείδητα αλλά και αυτοί που χειραγωγούνται με πρόσφατο παράδειγμα το Koriopolis που είδαμε πράγματα και θαύματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags