Με τα οικονομικά στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συναντηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να παρθούν οι αποφάσεις για τις κινήσεις ενόψει αδειοδότησης.
Θα βάλει ένα ποσό στην ΠΑΕ, το οποίο και θα μοιραστεί στους δικανονισμούς που θα προσπαθήσει να κάνει η διοίκηση με παίκτες και ομάδες.
Διαβάστε επίσης...
Την ίδια ώρα που υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα να υπάρχει προβληματισμός στους ιθύνοντες της Nova και το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει «πάγωμα» των επαφών εδώ και περίπου 10 ημέρες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα LiveSport, οι Πράσινοι έχουν πρόταση και από την Cosmote TV, η οποία λόγω και του ρευστού που διαθέτει παρουσιάζεται φαβορί να «στεγάσει» τηλεοπτικά το «τριφύλλι».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο