Facebook Pixel Το... χαβά του ο Μουρίνιο!
| 2011-08-13 23:27:00

Το... χαβά του ο Μουρίνιο!

Το... χαβά του ο Μουρίνιο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στην πρώτη του συνέντευξη ενώπιων των Ισπανών δημοσιογράφων μετά τον Απρίλιο έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην Μπαρτσελόνα εν όψει του πρώτου αγώνα του Σούπερ Καπ (14/8, 23:00): «Κανείς δεν μπορεί να μου βουλώσει το στόμα»!

Ως γνωστόν ο «special one» είχε τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού πέντε αγώνων από την UEFA τον περασμένο Απρίλιο για τα όσα είχε πει κατά των Καταλανών και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Μετά τον αγώνα με την Σαραγόσα που είχε ακολουθήσει τον αποκλεισμό της Ρεάλ από την Μπάρτσα στο Champions League, o Moυρίνιο δεν είχε μιλήσει στους εκπροσώπους των ισπανικών ΜΜΕ.

Όταν ρωτήθηκε τι έμαθε από όλο αυτό το επεισόδιο ο Πορτογάλος ήταν αφοπλιστικός: «Εμαθα πως δεν μπορεί κανείς να λέει την αλήθεια!».

Κατά τα άλλα ο «Μου» δήλωσε πως το Σούπερ Καπ έχει λίγη σημασία για τον ίδιο και τους παίκτες του: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι του καλοκαιριού και το λιγότερο της σεζόν. Δεν είμαστε έτοιμοι μόνο για αυτό αλλά για όλη την σεζόν.
Για μένα έχει μικρή σημασία και δεν θα επηρεάσει το τι θα συμβεί στην συνέχεια. Με την Ιντερ είχαμε χάσει το Σούπερ Καπ και είχαμε κατακτήσει το τρεμπλ. Απλά είναι πιο σημαντικό από τα φιλικά του καλοκαιριού όχι όμως και από το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Champions League»

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags