Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη έκπληξη στην Άρσεναλ - Έφυγε σαν αποτυχημένος από Ολυμπιακό, φαβορί για αντι-Βενγκέρ!
| 2018-04-21 12:20:00

Απίστευτη έκπληξη στην Άρσεναλ - Έφυγε σαν αποτυχημένος από Ολυμπιακό, φαβορί για αντι-Βενγκέρ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτη έκπληξη στην Άρσεναλ - Έφυγε σαν αποτυχημένος από Ολυμπιακό, φαβορί για αντι-Βενγκέρ!

Και το No2 της λίστας είναι πρώην «ερυθρόλευκος» τεχνικός!

Σαν «βόμβα» έσκασε χθες η είδηση ότι στο τέλος της σεζόν ο Αρσέν Βεγνκέρ θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Άρσεναλ.

Μάλιστα, ο Αλσατός τεχνικός δε σκοπεύει να εγκαταλείψει την προπονητική και ήδη το όνομά του ακούγεται έντονα για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τι γίνεται, όμως, με τον διάδοχο του έμπειρου κόουτς στους Κανονιέρηδες;

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να είναι αυτός που θα υποδείξει τον αντικαταστάτη του στην ομάδα του Λονδίνου και ήδη υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Το πρώτο όνομα που βρίσκεται στη λίστα του Αλσατού τεχνικού είναι αυτό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος πριν λίγα χρόνια αποχώρησε ως αποτυχημένος από τον Ολυμπιακό, αλλά στη συνέχεια της καριέρας του διέπρεψε στη Μονακό.

Το φοβερό, μάλιστα, είναι ότι ένας ακόμα τεχνικός που έχει περάσει από το Λιμάνι, ο Μάρκο Σίλβα, υπάρχει επίσης στα υπόψιν του Αρσέν Βενγκέρ, αν και ο Πορτογάλος τεχνικός λέγεται πως είναι φαβορί για να αντικαταστήσει τον... Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο της Μονακό.

Παράλληλα, το όνομα του Μάρκο Σίλβα ακούγεται έντονα και για την Ντόρτμουντ, ωστόσο ο ίδιος θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, ειδικά αν δεν προχωρήσει το ενδιαφέρον της Μονακό.

Επομένως, είναι πολύ πιθανό δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού να «παλέψουν» για να πάρουν τη θέση του Αρσνέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ! Ποιος το περίμενε πραγματικά...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags