Facebook Pixel Sportdog.gr | Βούιξε όλη η Λεωφόρος για «σφήνα» ΠΑΟΚ που θα κάνει πάταγο - Κλέβει παικταρά από ΑΕΚ-Ολυμπιακό;
| 2018-04-30 11:40:00

Βούιξε όλη η Λεωφόρος για «σφήνα» ΠΑΟΚ που θα κάνει πάταγο - Κλέβει παικταρά από ΑΕΚ-Ολυμπιακό;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βούιξε όλη η Λεωφόρος για «σφήνα» ΠΑΟΚ που θα κάνει πάταγο - Κλέβει παικταρά από ΑΕΚ-Ολυμπιακό;

Αν γίνει κι αυτό, θα μιλάμε για την αρπαγή του αιώνα!
 

Το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου παραμένει το πιο «καυτό» στη Super League, καθώς ο Έλληνας άσος δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ η προοπτική του Ολυμπιακού παραμένει πάντα ανοιχτή, μιας και ο παίκτης έχει φανατικούς «οπαδούς» στο Λιμάνι.
 
Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, βέβαια, ο Τίγρης δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη του, καθώς αποτελεί… λαϊκή απαίτηση η παραμονή του διεθνούς εξτρέμ στην ομάδα.
 
Παράλληλα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος «βλέπει» πάντα την προοπτική του εξωτερικού, καθώς φέρεται να μη θέλει να μπει σε δικαστικές περιπέτειες, παίρνοντας την απόφαση να συνεχίσει σε άλλη ελληνική ομάδα την καριέρα του (θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ αν θέλει ανανεώνει μονομερώς το συμβόλαιό του για +1).
 
Την ίδια στιγμή, πάντως, υπάρχει φημολογία τις τελευταίες ώρες και ακούστηκε έντονα χθες στη Λεωφόρο, στο περιθώριο του θριάμβου του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, ότι ο Δικεφάλος του Βορρά έχει κάνει δυναμική «σφήνα» για την απόκτηση του Έλληνα άσου.
 

Η συγκεκριμένη φήμη, που κυκλοφόρησε και πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, δεν επιβεβαιώνεται μέχρι τώρα από το ρεπορτάζ, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά «χτυπάει» όλους τους καλούς παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ξαναγράψει, αυτό το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαιτέρως «καυτό» μεταγραφικά και οι «μεγάλοι» της Super League προβλέπεται ότι θα δώσουν δυνατές μάχες για κοινούς στόχους, ειδικά από την εγχώρια αγορά.
 
Δεν αποκλείεται επομένως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος να είναι μία τέτοια περίπτωση και να «αναγκάσει» ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να «σφαχτούν» για πάρτη του. Αν και, όπως προαναφέραμε, το σενάριο που θέλει τους «ασπρόμαυρους» να έχουν κάνει δυναμική κίνηση για τον παίκτη τις τελευταίες ώρες δεν έχει επιβεβαιωθεί, τουλάχιστον μέχρι την παρούσα στιγμή. Όπως και το ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δε θα καταθέσει εύκολα τα όπλα και σε κάθε περίπτωση έχει τις πιθανότητες με το μέρος του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags