Facebook Pixel Sportdog.gr | Επίβεβαιώνει το sportdog.gr ο Βασιλειάδης - Τι αποκάλυψε για τον τελικό του Κυπέλλου!
| 2018-05-11 13:32:00

Επίβεβαιώνει το sportdog.gr ο Βασιλειάδης - Τι αποκάλυψε για τον τελικό του Κυπέλλου!

Sportdog Team
Επίβεβαιώνει το sportdog.gr ο Βασιλειάδης - Τι αποκάλυψε για τον τελικό του Κυπέλλου!

Θα υπάρξει Grexit;

Στη δαμόκλειο σπάθη του Grexit αναφέρθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σε δηλώσεις του στον ARENA FM 89,4, ο,τι δηλαδή έχει αποκαλύψει ήδη το sportdog.gr και γνωρίζουν οι αναγνώστες του!

«Είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ σε μία χρονιά, η οποία αν εξαιρέσουμε το τέλος της, που είναι αποτέλεσμα εσφαλμένων κινήσεων και επιλογών, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πιο φυσιολογική. Θα δούμε. Έχουμε τη δαμόκλειο σπάθη του Grexit πάνω από το κεφάλι του ποδοσφαίρου, αλλά πέραν αυτής θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει ατιμωρησία πλέον. Υπάρχει πειθαρχικό δίκαιο και θα υπάρχουν συνέπειες. Οι οπαδοί που διατείνονται ότι αγαπούν τις ομάδες τους θα πρέπει να το αποδείξουν και στο γήπεδο και θα πρέπει να σκέφτονται ότι υπάρχει πρωτάθλημα και του χρόνου.

Ο,τιδήποτε γίνει αύριο στο πειθαρχικό κομμάτι, θα έχει επίπτωση στην επόμενη χρονιά. Η αστυνομία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας. Υπάρχει ένα άρτιο σχέδιο για να μην έχουμε τα ίδια με τα περσινά και όλος ο κόσμος θα πρέπει να περιφρουρήσει την ομάδα του», σχολίασε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του Γιώργος Βασιλειάδης...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags