Facebook Pixel Sportdog.gr | Διεθνής Έλληνας άσος θέλει Ολυμπιακό - «Παίζει» και για ΑΕΚ - Νέα επιβεβαίωση sportdog.gr!
| 2018-05-17 14:10:00

Διεθνής Έλληνας άσος θέλει Ολυμπιακό - «Παίζει» και για ΑΕΚ - Νέα επιβεβαίωση sportdog.gr!

Sportdog Team
Διεθνής Έλληνας άσος θέλει Ολυμπιακό - «Παίζει» και για ΑΕΚ - Νέα επιβεβαίωση sportdog.gr!

Ο,τι έχετε διαβάσει στο sportdog.gr είναι είδηση!

Τον πρώτο λόγο στον Ολυμπιακό δίνει ο Γιάννης Φετφατζίδης, αν τελικά επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί, σύμφωνα με όσα σχολίασζε σε ραδιοφωνική του παρέμβαση το μεσημέρι της Πέμπτης ο πάντα έγκυρος Κώστας Νικολακόπουλος.

Το ρεπορτάζ που έχετε διαβάσει στο sportdog.gr, δηλαδή, από το πρωί, στο θέμα με τίτλο... Νέο «χουνέρι» Μαρινάκη στην ΑΕΚ: «Χτυπάει» την «καψούρα» του Τίγρη; - Προτιμάει Ολυμπιακό ο παίκτης!

Στο ρεπορτάζ μεταξύ άλλων αναφέραμε ότι... Άλλωστε, όπως λένε όσοι γνωρίζουν από κοντά την υπόθεση και τις επιθυμίες του 28χρονου μπαλαδόρου, αν δεχόταν κρούση από την πρώην ομάδα του θα υπέγραφε μαζί της... χθες. Κι αυτό γιατί ο «Φέτφα» θεωρεί πως έχει αφήσει μια δουλειά ανολοκλήρωτη στο Λιμάνι και ότι δεν πρόλαβε να ξεδιπλώσει όλο του το ταλέντο στην ομάδα που τον ανέδειξε. Πιστεύει πως έχει ακόμα... ανεξόφλητα γραμμάτια και ότι αν επέστρεφε θα ήταν πολύ πιο ουσιαστικός σε σχέση με 5 χρόνια πριν, όταν και αποχώρησε, καθώς έχει ωριμάσει επαγγελματικά, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags