Facebook Pixel Απίστευτα πράματα με Δώνη, τινάζει στον αέρα το deal με τον Ταϊλανδό; - Τρίβει τα χέρια του ο Γιαννακόπουλος!
| 2018-05-21 10:15:00

Απίστευτα πράματα με Δώνη, τινάζει το deal με τον Ταϊλανδό; - Τρίβει τα χέρια του ο Γιαννακόπουλος!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτα πράματα με Δώνη, τινάζει το deal με τον Ταϊλανδό; - Τρίβει τα χέρια του ο Γιαννακόπουλος!

Χοντρό παιχνίδι με τον προπονητή, τι «κουφό» γίνεται με Νταμπίζα.

Κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη λέγεται ότι θα γίνει σήμερα, προκειμένου οι δύο άνδρες να έρθουν σε συμφωνία και ο δεύτερος να πιάσει άμεσα δουλειά ως προπονητής του Παναθηναϊκού.

Πάντως, στην πραγματικότητα δε χρειάζεται ο τεχνικός διευθυντής να κάνει... επίσημο ραντεβού, όπως γράφεται, για να συμφωνήσει με τον Έλληνα τεχνικό, από τη στιγμή που οι δύο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και βρίσκονται σε διαρκή, ενδεχομένως και καθημερινή, επαφή εδώ και πολύ καιρό.

Ενδεχομένως, μάλιστα, ο Γιώργος Δώνης να ήταν και από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθε τη συμφωνία ανάμεσα στον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για να αντικαταστήσει ο ίδιος τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Το πιο πιθανό, επομένως, είναι το όνομα του Γιώργου Δώνη να συντηρείται στην επικαιρότητα για επικοινωνιακούς λόγους, ενώ δεν αποκλείεται οι δύο άνδρες να θέλουν να κερδίσουν χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί το deal με τον Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ.

Θυμίζουμε από τη μία ότι ο 48χρονος τεχνικός επιθυμεί να αλλάξει η διοικητική κατάσταση για να αναλάβει επίσημα, καθώς παρουσιάζεται να είναι επιφυλακτικός για να δουλέψει στην ομάδα με τις υπάρχουσες συνθήκες, ενώ, από την άλλη, ο ίδιος ο Ταϊλανδός φέρεται να μη θέλει αλλαγές στην ομάδα, χωρίς την έγκρισή του, μέχρι να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ.

Όσο διαρκεί, δηλαδή, ο οικονομικός έλεγχος, μάλλον στο Τριφύλλι δε θέλουν να προχωρήσουν σε πρόσληψη προπονητή, διακινδεύοντας να επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, εκτός, βέβαια, αν ο Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ έχει δώσει ήδη το «ΟΚ» για τον Έλληνα κόουτς. 

Τι θα γίνει με Γιαννακόπουλο-Τσίπρα

Στο μεταξύ, την ίδια ώρα από το περιβάλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εκφράζεται η σιγουριά ότι τελικά θα γίνει σήμερα η προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα για το «Αthens Alive».

Μπορεί να υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι το ραντεβού θα αναβληθεί λόγω φόρτου εργασίας του πρωθυπουργού, ωστόσο η πλευρά του αφεντικού της «πράσινης» ΚΑΕ εκτιμάει ότι τελικά θα βρεθεί χρόνος για να τα πουν οι δύο άνδρες για τη μεγάλη επένδυση στο ΟΑΚΑ, κάτι που μπορεί να επηρεάσει και τις εξελίξεις για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags