Φωτιά έχει ξεσπάσει στην ΑΕΚ από το απόγευμα της Κυριακής με αφορμή τις δηλώσεις του Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος παρότι φερόταν κλεισμένος από την Ένωση, τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν αναφορές, ότι μπήκε σφήνα ο Ολυμπιακός.

Ο Βέλγος επιθετικός υποστήριξε, ότι αρνείται να πάει στην Ένωση και ο μάνατζέρ του μίλησε για πιέσεις από τον Εργοτέλη που απάντησε επίσημα με αιχμηρή ανακοίνωση, στην οποία έκανε αναφορά για εκβιασμούς από μάνατζερ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι ΑΕΚ και Εργοτέλης είχαν δώσει τα χέρια, ενώ υπήρχε και προφορική συμφωνία με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος μετέπειτα τοποθετήθηκε επί του θέματος με εμπρηστικές δηλώσεις. Είχε διαρρεύσει μάλιστα στον Τύπο, ότι η ΑΕΚ θα έδινε στον 21χρονο επιθετικό 30.000 Ευρώ, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ.

Η πρόταση της ΑΕΚ αφορά 4ετες συμβόλαιο με τις απολαβές του παίκτη να ξεκινούν πολύ πάνω από τα 30.000 και θα ανέβαιναν κλιμακωτά. Ο μάνατζερ του παίκτη είπε στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ότι δεν βιάζεται να απαντήσει, καθότι έχει προτάσεις από ομάδες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το Βέλγιο.

Προφανώς με τη σφήνα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, βρήκε την ευκαιρία να χτυπήσει την τιμή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως διατηρεί συμβόλαιο με τον Εργοτέλη μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Οπότε έχει λόγο η κρητική ομάδα, δεν μιλάμε για έναν παίκτη ελεύθερο να διαπραγματευτεί όπως επιθυμεί τη μεταγραφή του.

Τώρα το κατά πόσο θα συνεχίσει η ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για έναν ποδοσφαιριστή που δημόσια δήλωσε, ότι δεν θέλει να φορέσει τη φανέλα της, θα το δείξει ο χρόνος. Γιατί η αλήθεια είναι, ότι με τη φυγή του Χριστοδουλόπουλου για τον Ολυμπιακό η Ένωση δέχτηκε ένα ισχυρό επικοινωνιακό πλήγμα.

Οι Ενωσίτες βλέπουν την ομάδα τους, η οποία φέτος αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας μετά από 24 χρόνια, να είναι μπροστά σε άλλο ένα χτύπημα. Δεδομένα περιμένουν αντίδραση πρωταθληματική...