To όνομα του Κλαούντιου Κεσέρου βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ μετά από δημοσιεύματα των Ρουμάνων που υποστήριζαν ότι ο Δικέφαλος έχει καταθέσει πρόταση στον διεθνή φορ, ωστόσο τα σενάρια δεν φαίνεται να έχουν βάση.
Το θέμα διαψεύστηκε έμμεσα από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τόνισε πως δύσκολα ο Δικέφαλος θα προχωρήσει στη μεταγραφή κάποιου Ρουμάνου ποδοσφαιριστή, ενώ στη συνέχεια πήρε θέση και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος διέψευσε ότι υπάρχει κάποιο θέμα με τον ΠΑΟΚ.
Διαβάστε επίσης...
«Ανήκω στην Λουντογκόρετς και θέλω να μείνω εδώ. Έχω συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμη, ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Σε 30 ματς πρωταθλήματος, σκόραρα 26 γκολ και έβγαλα τρεις ασίστ. Ήταν η πιο καλή σεζόν μου στην Λουντογκόρετς», υποστήριξε ο Κεσέρου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο