"Συμμετέχουμε στα πλέι οφ του Europa League και έχουμε πολλές πιθανότητες να πάμε μακρύτερα στη διοργάνωση, μετά τη νίκη μας με σκορ 2-0 επί της Καρπάτι", είπε ο Λάζλο Μπόλονι αναφορικά με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συνέχισε: “Κάναμε καλή προετοιμασία και δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα."

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επίσκεψη των ακαδημιών της πόλης Φοξάνι στη Σουρωτή: "Δέχθηκα με μεγάλη χαρά τα παιδιά. Είδαν από κοντά τους παίκτες και τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια στους προπονητές τους, που κάνουν ότι μπορούν για να ανεβάσουν την αξία του ρουμανικού ποδοσφαίρου", είπε αρχικά και συνέχισε: "Τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία πρέπει να γνωρίζουν τι συμβαίνει στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Να βλέπουν με τα μάτια τους πως προπονείται μία ανδρική ομάδα."

Τέλος, ο Μπόλονι μίλησε και για την προπόνηση που έκανε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ρουμάνικης ακαδημίας: "Ήθελα να δείξω στα παιδιά πως αξίζουν να προπονούνται εκεί που καθημερινά προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ. Παίξαμε διπλό και τους έβαλα να εκτελέσουν πέναλτι. Ήταν μία υπέροχη μέρα για όλους."