Facebook Pixel «Αφόρητη ζέστη!»
| 2011-08-21 00:11:00

«Αφόρητη ζέστη!»

«Αφόρητη ζέστη!»

Η ζέστη και τα λάθη των παικτών του ήταν οι δύο αιτίες που ο Άρης δεν απέδωσε καλά στο πρώτο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη.

«Είχε αφόρητη ζέστη! Είδα τους παίκτες μου να υποφέρουν», είπε αρχικά ο προπονητής του Άρη και συνέχισε: «Στο β΄ ημίχρονο και μετά τις αρκετές αλλαγές που κάναμε, είχαμε καλύτερο ρυθμό και κάπως το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος προς το τέλος. Στο α΄ μέρος και ανεξάρτητα από την κούραση και τη ζέστη, δεν είχαμε σωστό προσανατολισμό, με αποτέλεσμα να χάνουμε πολύ εύκολα τη μπάλα. Τώρα πάμε για την πρεμιέρα στα Γιάννενα και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα πρέπει να επισπεύσουμε το σύστημά μας γι αυτό το παιχνίδι».

Αναφερόμενος στην πρώτη εμφάνιση του Ντίκο, ο κ. Τσιώλης, είπε: «Ηθελα να τον δω και να του δώσω το στίγμα της υπόλοιπης ομάδας. Νομίζω πως πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί από το πουθενά, εδώ και δύο ημέρες βρίσκεται στην ομάδα και θα πρέπει να εστιάσουμε και σ΄ αυτόν μέσα σ΄ αυτή την εβδομάδα, για να δούμε μήπως και μπορέσει να μας βοηθήσει στο παιχνίδι των Ιωαννίνων».

Από την πλευρά του ο Μίσελ Γκαρμπίνι, δήλωσε: «Δεν πρέπει να λησμονούμε πως η ομάδα έκανε μια πολύ δύσκολη προετοιμασία όλο το καλοκαίρι και πιστεύω πως η δουλειά που έγινε θα αποδειχθεί στη πρεμιέρα. Για τον Ντίκο θα πω πως είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, από φυσική κατάσταση, δείχνει να είναι να είναι έτοιμος, έχει καλά σωματικά προσόντα και τον υποδεχόμαστε με ανοιχτές αγκάλες!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags