Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκανάρει τους πάντες ο Δώνης, ποιοι είναι στο μικροσκόπιο - Αυτούς παίρνει ο ΠΑΟ, δώρο από Παϊρόζ!
| 2018-07-02 22:52:00

Σκανάρει τους πάντες ο Δώνης, ποιοι είναι στο μικροσκόπιο - Αυτούς παίρνει ο ΠΑΟ, δώρο από Παϊρόζ!

του Νίκου Στεργίου
Σκανάρει τους πάντες ο Δώνης, ποιοι είναι στο μικροσκόπιο - Αυτούς παίρνει ο ΠΑΟ, δώρο από Παϊρόζ!

Σηκώνει μανίκια ο τεχνικός του τριφυλλιού, όλες οι εξελίξεις.

Ξεκίνησε και επίσημα την Δευτέρα η νέα και δύσκολη όπως φαίνεται σεζόν για τον Παναθηναϊκό, καθώς μπορεί να αναμένουμε από μέρα σε μέρα το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊροζ Πιεμπονγκσάντ, ώστε να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ, ωστόσο ακόμα και μετά τη μεταβίβαση των μετοχών, δεν θα εξαφανιστούν τα προβλήματα και οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί στο Τριφύλλι.

Γι’ αυτό λοιπόν ο Γιώργος Δώνης, σε συνεργασία με τον Νίκο Νταμπίζα, ήδη ψάχνει στην αγορά για παίκτες που ταιριάζουν στο προφίλ που αναζητούν, δηλαδή φθηνές και ποιοτικές λύσεις από την ελληνική αγορά, που θα είναι και κάτω των U-23.

Όπως σας έχει ενημερώσει το Sportod.gr, οι Πράσινοι ψάχνουν παίκτη για την επίθεση, ο οποίος θα παίζει πίσω από τον βασικό τους επιθετικό. Όσον αφορά άλλωστε τον βασικό φορ, αυτός θα είναι άνω των 23 και θα πάρει και το μεγαλύτερο συμβόλαιο του ρόστερ. Για τον… δεύτερο όμως, ο Δώνης θα ήθελε να είναι Έλληνας και νεαρός, αλλά με παραστάσεις από το εξωτερικό.

Γι’ αυτό λοιπόν και εξετάζουν ενδελεχώς το τελευταίο διάστημα τις περιπτώσεις των Στέφανου Ρεγκάκο, Μαρκ Σιφναίου και Αργύρη Καμπετσή, οι οποίοι αγωνίζονται στο εξωτερικό και είναι μέσα στο ηλικιακό όριο που θέλει ο Παναθηναϊκός (διαβάστε αναλυτικά όσα πρέπει να ξέρετε για τους τρεις επιθετικούς στο θέμα του Sportdog.gr ΕΔΩ).

Μάλιστα, ήδη με τον Ρεγκάγκο έχει γίνει και επαφή του Νίκου Νταμπίζα, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι νεότερο την τελευταία εβδομάδα. Ο Δώνης από την πλευρά του, συνεχίζεται να… μελετά μέσω dvd και τους τρεις φορ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνει την τελική του πρόταση.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, δεν αποκλείεται οι Πράσινοι να κάνουν τελικά την έκπληξη και να αποκτήσουν δύο από τους Ρεγκάκο – Σιφναίο και Καμπετσή, με τους δύο πρώτους να είναι και πιο εύκολες περιπτώσεις. Αυτό τουλάχιστον θα ζητήσει ο Δώνης από τον Πιεμπονγκσάντ και δεν αποκλείεται ο Ταϊλανδός να του κάνει το… χατήρι, ώστε η συνεργασία τους να ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς.

Γι’ αυτό του… γυάλισαν!

Ο 21χρονος Ρεγκάκος, που είναι πιο εύκολη περίπτωση από τους άλλους δύο, άνηκε στην Λωζάννη και αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ελβετίας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Έπαιζε στην ακαδημία του Ατρόμητου αλλά δεν του προτάθηκε επαγγελματικό συμβόλαιο και έτσι τον Φεβρουάριο του 2017 αποχώρησε με προορισμό τη Λωζάννη. Εκεί μπόρεσε να παίξει φέτος σε 12 παιχνίδια με την ελβετική ομάδα και να πετύχει τέσσερα γκολ αλλά το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε.

Δεύτερος στη λίστα είναι ο 22χρονος Μαρκ Σιφναίος. Ο Ελληνολλανδός υψηλόσωμος στράικερ(1.91) έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στην Ολλανδία και πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ινδίας, όπου σκόραρε 5 φορές. Στο τέλος της σεζόν έμεινε ελεύθερος και το «τριφύλλι» τον έχει στην λίστα του, όπως και άλλες ελληνικές ομάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags