Περίεργη τροπή παίρνει πλέον η υπόθεση του Ζεάν Μακούν, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό οδεύει προς οριστικό... ναυάγιο. Το θέμα όμως είναι που χάλασε η μεταγραφή. Αν και τις προηγούμενες ημέρες όλα “κόλλαγαν” στις απαιτήσεις της Άστον Βίλα, σήμερα η συμφωνία... στράβωσε με αυτά που ζήτησε ο ποδοσφαιριστής.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Δευτέρα τα βρήκαν σε όλα με την Άστον Βίλα για τον δανεισμό του Μακούν αλλά και για το ποσό της ρήτρας απόκτησης του το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο αυτός που αρνήθηκε ήταν ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα εμφανίζεται “κλεισμένος”.

Ο Μακούν λοιπόν φαίνεται πως επιθυμούσε μετά το τέλος του δανεισμού να επαναδιαπραγματευθεί με τους «ερυθρόλευκους» το συμβόλαιό του, κάτι που έβρισκε αντίθετους τους Πειραιώτες, οι οποίοι απλώς ήθελαν του χρόνου να ενεργοποιούσαν με την Άστον Βίλα την απόκτησή του.

Στον Ολυμπιακό μετά και την σημερινή εξέλιξη δίνουν ελάχιστες πιθανότητες στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και διαρρέουν πως κοιτάνε άλλες περιπτώσεις. Ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Εστράδα, αλλά και αυτά των Ορμπάιθ και Τζιόλη. Δεν αποκλείεται όμως να έχουμε και κάποια έκπληξη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακούν ήταν και πάει;