Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους. Το φλερτ είχε ξεκινήσει από την αναμέτρηση της ιταλικής ομάδας με τη Ρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League, όταν ο Πορτογάλος είχε σκοράρει δις στο 3-0 του Τορίνο.
Ο Ρονάλντο αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο, μετά το καταπληκτικό δεύτερο γκολ που πέτυχε με ψαλιδάκι και μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τους οπαδούς της ομάδας.
«Το να σε χειροκροτούν όλοι σε ένα στάδιο με τόσο μεγάλη ιστορία είναι μια μοναδική εμπειρία. Είμαι συγκινημένος από τις αντιδράσεις του κόσμου και συνάμα πολύ χαρούμενος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της Γιουβέντους. Δεν το έχω ξαναζήσει την καριέρα μου.
Πάντα μου άρεσε η Γιουβέντους από τότε που ήμουν παιδί και απολάμβανα να τους βλέπω να παίζουν. Θα θυμάμαι για πάντα το γεγονός πως με χειροκρότησαν», είχε πει τότε κάτι που έδειχνε, ότι είχε συμπάθεια απέναντι στη Μεγάλη Κυρία.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο