Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτα πράγματα: Γι’ αυτό δεν κάνει μεταγραφές η ΑΕΚ και πέφτουν «άκυρα» - Αλλάζει ο Ουζουνίδης!
| 2018-07-11 23:44:00

Απίστευτα πράγματα: Γι’ αυτό δεν κάνει μεταγραφές η ΑΕΚ και πέφτουν «άκυρα» - Αλλάζει ο Ουζουνίδης!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτα πράγματα: Γι’ αυτό δεν κάνει μεταγραφές η ΑΕΚ και πέφτουν «άκυρα» - Αλλάζει ο Ουζουνίδης!

Πόσα δίνει η ΑΕΚ για τις μεταγραφές; Καυτό παρασκήνιο.

Είναι περιττό να αναφερθεί, ότι η λέξη απόγνωση ταιριάζει γάντι στα μεταγραφικά της ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις ξέρουν, ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ακόμα και η επίσημη διάψευση της Ένωσης για τις σχέσεις Ουζουνίδη-Λυμπερόπουλου ακούστηκε κάπως, με το το φερόμενο οικογενειακό κλίμα ναι είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί.

Το σίγουρο είναι ένα. Ο Δικέφαλος καίγεται για μεταγραφές και ο Ουζουνίδης πιέζει για ενίσχυση. Η ΑΕΚ θέλει ηχηρές μεταγραφές αυτή τη στιγμή, όχι για να χτίσει το ρόστερ της, αλλά για να απαντήσει στις κριτικές. Γιατί επικοινωνιακά το έχει χάσει το παιχνίδι και κάποια στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα πρέπει να ρεφάρει. Σε αυτό ελπίζουν και οι Ενωσίτες, οι οποίοι όλον αυτόν τον καιρό φωνάζουν.

Την ίδια ώρα στα γραφεία της ΑΕΚ έρχονται πάμπολλες προτάσεις. Εννοείται ότι το αρμόδιο τμήμα ελέγχει όλες τις περιπτώσεις, είτε είναι καλές είτε από τα... αζήτητα. Ο χρόνος όμως στην κλεψύδρα λιγοστεύει. Και τι θα κάνει η ομάδα; Θα κληθεί να αγοράσει; Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως ο Ουζουνίδης κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να... ενδώσει σε κάποιον που όντως θα ξεχωρίζει από τον ορυμαγδό των προτάσεων.

Οσον αφορά τις αγορές, ξεχάστε το. Η ΑΕΚ δεν δίνει χρήματα, δανείζεται μόνο με loan fee το πολύ μέχρι 300.000 με 350.000 Ευρώ. Αυτό είναι το ταβάνι της. Το πολύ-πολύ να καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη μέχρι 500.000 Ευρώ. Τόσα δίνει η πρωταθλήτρια Ελλάδας για μεταγραφικά ψώνια.

Η πολιτική εξακολουθεί να είναι σφιχτή. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας το έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε: «Όσα βγάζουμε τόσα θα ξοδεύουμε». Ακολουθεί πιστά αυτήν την οδό και δεν πρόκειται να απομακρυνθεί από αυτή, ειδικά αυτήν τη περίοδο που το χτίσιμο του γηπέδου προχωρά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags