Facebook Pixel Η απάντηση του Μουρίνιο!
| 2011-08-23 18:55:00

Η απάντηση του Μουρίνιο!

Η απάντηση του Μουρίνιο!

Μετά την διάψευση από τον συνεργάτη του Μουρίνιο, ήρθε και ο ίδιος ο Πορτογάλος για να... απαντήσει στην φημολογία περί αποχώρησης από την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Έχω έναν φανταστικό πρόεδρο που είναι πολύ έξυπνος και με τον οποίο έχω εξαιρετική φιλική σχέση. Έχω επίσης έναν γενικό διευθυντή που ασχολείται 24 ώρες τη μέρα, επομένως το κινητρό μου είναι τεράστιο και η αγάπη μου για την Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ. Madridismo όπως αναφέρεται στην επιστολή) είναι μεγαλύτερη από αυτή που δείχνουν κάποιοι ψευτουποστηρικτές της Ρεάλ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγω. Καμία!

Θέλω επίσης να απολογηθώ στους φίλους της Ρεάλ, και μόνο σε αυτούς, για τη συμπεριφορά μου στο τελευταίο παιχνίδι. Κάποιοι προσαρμόζονται καλύτερα στην υποκρισία από ό,τι εγώ και κρύβουν τα πρόσωποα τους και μιλούν ψιθυριστά. Δεν έχω μάθει να είμαι υποκριτής και δεν θέλω. Οι καλύτερες μου ευχές σε όλους. Θα δούμε ο ένας τον άλλον αύριο στο Μπερναμπέου»,
δήλωσε ο "special one".

Εν τω μεταξύ, η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας, ετοιμάζεται να "ρίξει" καμπάνα στον Ζοσέ Μουρίνιο, εξαιτίας της συμπεριφοράς του στο "clasico" και την επίθεση στον βοηθό του Γκουαρντιόλα.
 
Γεγονός που επισύρει τιμωρία από τέσσερις μέχρι δώδεκα αγωνιστικές!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags