Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ωστόσο το αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης πέρασε σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας του τραυματισμού του Ντμίτρο Τσινγκρίνσκι!
Ο Ουκρανός αμυντικός έδειξε να έχει ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο μετά από κόντρα με αντίπαλο στις καθυστερήσεις του αγώνα και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση!
Πρόκειται σαφώς για μια πολύ άσχημη εξέλιξη για την Ένωση και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που βλέπει τον ηγέτη της αμυντικής του γραμμής να τραυματίζει σε ένα κρίσιμο σημείο της προετοιμασίας, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν.
Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί και σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια η σοβαρότητα του προβλήματός του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο