Facebook Pixel Το «αποκάλυψε» ο «φονιάς»: Τότε έρχεται στον Ολυμπιακό; - Ποιον «έδειξε» ο Μαρτίνς
| 2018-08-13 12:08:00

Το «αποκάλυψε» ο «φονιάς»: Τότε έρχεται στον Πειραιά; - Ποιον «έδειξε» ο Μαρτίνς, «χλωμιάζει» του…

του Παναγιώτη Νικολάου
Το «αποκάλυψε» ο «φονιάς»: Τότε έρχεται στον Πειραιά; - Ποιον «έδειξε» ο Μαρτίνς, «χλωμιάζει» του…

Πού «χτυπούν» οι Πειραιώτες, ρεπορτάζ με ονόματα στο Sportdog.

Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί στον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες τόσο για την απόκτηση επιθετικού, όσο και για την απόκτηση χαφ.

Σχετικά με τον φορ, η περίπτωση του Φράνο Σολδάνο εξακολουθεί να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, μιας και είναι από τις βασικές επιλογές της «ερυθρόλευκης» λίστας.

Μάλιστα, η δήλωση που έκανε ο Αργεντινός φορ ότι μέχρι τις 24 Αυγούστου θα έχει πάρει την απόφασή του, ενδεχομένως να «φωτογραφίζει» και τους Πειραιώτες, καθώς μοιάζει καλό το τάιμινγκ για να κλείσει ο Ολυμπιακός την ενίσχυσή του στη γραμμή κρούσης.

Οι Πειραιώτες εκείνο το διάστημα θα ξέρουν πού θα βρίσκονται στην Ευρώπη, η μεταγραφική περίοδος θα είναι προς το τέλος της, ενώ δεν αποκλείεται να έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα της παραμονής του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Πάντως, η υπόθεση του Φράνο Σολδάνο είναι αρκετά περίπλοκη για τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό το λόγο εξετάζονται παράλληλα κι άλλες λύσεις. Όπως σας έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό, η περίπτωση του Ρουί Φόντε παραμένει πρώτη εναλλακτική, καθώς ο Πορτογάλος είναι σταντ μπάι για να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα, ενώ αποτελεί θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Απεναντίας, στις δεύτερες επιλογές παραμένει ο «Κόκα», ο οποίος δύσκολα θα προκριθεί, αφού στο λιμάνι θέλουν κάτι καλύτερο για την επίθεσή τους.

Όσον αφορά τη μεταγραφή του χαφ, οι εξελίξεις στο μέτωπο του Γκιγέρμε Τόρες δεν είναι οι καλύτερες. Η υπόθεση του Βραζιλιάνου έχει εξελιχθεί σε σήριαλ κι όσο περνάει ο καιρός, τόσο δυσκολεύει για τους Πειραιώτες, ενώ κι εντός της ομάδας κυριαρχεί πλέον η άποψη ότι μάλλον στο λιμάνι παίρνουν μεγάλο ρίσκο περιμένοντας τον συγκεκριμένο παίκτη.

Πάντως, παράλληλα οι Ερυθρόλευκοι φαίνονται πως δουλεύουν και εναλλακτικές λύσεις, κυρίως ψάχνοντας στην αγορά της Αγγλίας. Εξάλλου, η περίπτωση του Μίκελ Αγκού μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς όπως σας έχουμε ξαναγράψει ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κοντράρει ομάδες που θέλουν να αγοράσουν τον παίκτη από την Πόρτο και όχι να τον δανειστούν, όπως επιθυμεί η ελληνική ομάδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags