Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι απαντάει ο Τίγρης στην… γκρίνια και στις «φωνές» για το πέναλτι – Φέρνει top παίκτη στην ΑΕΚ!
| 2018-09-02 20:02:00

Έτσι απαντάει ο Τίγρης στην… γκρίνια και στις «φωνές» για το πέναλτι – Φέρνει top παίκτη στην ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έτσι απαντάει ο Τίγρης στην… γκρίνια και στις «φωνές» για το πέναλτι – Φέρνει top παίκτη στην ΑΕΚ!

Κίνηση που θα… φτιάξει τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Φανταστικά έχει ξεκινήσει η σεζόν για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, καθώς ήδη βρίσκεται στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 12 χρόνια, ενώ παράλληλα έχει κάνει και το 2/2 στο πρωτάθλημα, με νίκες απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο, το κλίμα γύρω από την ομάδα δεν είναι ανάλογο, καθώς η μη πραγματοποίηση των δύο μεταγραφών που είχαν προαναγγείλει από την Ένωση και είχε ζητήσει ακόμα και δημόσια ο Μαρίνος Ουζουνίδης, του χαφ (κυρίως) και το εξτρέμ, έφεραν αρκετή γκρίνια.

Ωστόσο, όπως σας αποκάλυψε το sportdog.gr με χθεσινό ρεπορτάζ και ουσιαστικά επιβεβαίωσε στις δηλώσεις του μετά το ματς στην Τρίπολη ο Μαρίνος Ουζουνίδης, η ΑΕΚ συνεχίζει να ψάχνει στην ελεύθερη αγορά για έναν παίκτη για το κέντρο και εξετάζει όλες τις περιπτώσεις που της έχουν προταθεί.

Όπως σας ενημέρωσε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, το όνομα Κλαούντιο Γιάκομπ βρίσκεται στη λίστα και εξετάζει με προσοχή. Ο Αργεντινός μέσος που έχει σημαντική προϋπηρεσία στην Premier League (καταγράφοντας συνολικά 160 συμμετοχές σε έξι σεζόν) έχει αποδεσμευτεί από τη Γουέστ Μπρομ και προτάθηκε εκ νέου στην ΑΕΚ, ενώ πριν από έναν περίπου μήνα είχε απασχολήσει τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, τα ονόματα που επίσης παίζουν για την θέση στο «6», αν και είναι ακριβές περιπτώσεις, είναι αυτά του Κλαούντιο Μαρκίζιο που έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους και συζητάει με Ρόμα και Μονακό, αλλά και του Πορτογάλου Μιγκέλ Βελόσο, που έμεινε πέρυσι έπαιζε στην Τζένοα και πριν έναν μήνα είχε απασχολήσει ρεπορταζιακά και τους Ερυθρολεύκους.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεγράφουμε ακόμα και την περίπτωση του Παναγιώτη Κονέ, καθώς ο διεθνής άσος είναι ελεύθερος και ψάχνει ομάδα. Οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι στα καλύτερά τους, ωστόσο εάν ο Ουζουνίδης επιμείνει για την απόκτηση ενός χαφ, δεν αποκλείεται να γίνει η μεγάλη έκπληξη και να έχουμε ξανά… γάμο!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags