Facebook Pixel Ολανάρε, Μπακόγκου και... Μακέντα για Παναθηναϊκό!
| 2018-09-03 14:22:00

Τρελό παρασκήνιο: Έτσι «τα σπάει» ο Παϊρόζ με Νταμπίζα και Δώνη – Σκάει μεταγραφή έκπληξη στον ΠΑΟ

του Νίκου Στεργίου
Τρελό παρασκήνιο: Έτσι «τα σπάει» ο Παϊρόζ με Νταμπίζα και Δώνη – Σκάει μεταγραφή έκπληξη στον ΠΑΟ

Νέα εποχή και με… δώρο από τον Ταϊλανδό.

 

Αντίστροφα μετράμε πλέον για τη νέα εποχή στον Παναθηναϊκό, καθώς όπως έλεγε ο Αβραάμ Γκραντ και στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου, το deal έχει ολοκληρωθεί και απομένουν μόνο τα τυπικά για να βγουν και οι ανακοινώσεις για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η νέα εποχή να συνδέεται και με τις εξελίξεις σχετικά με τη μεταγραφή του επιθετικού, οπού επίσης τα τελευταία 24ωρα παρατηρείται μία στασιμότητα, παρά τα νέα ονόματα που έχουν προκύψει. Πρόκειται για τους Άαρον Ολανάρε και Τζέρι Μπακόγκου.

Ο πρώτος είναι Νιγηριανός, 24 χρονών (1.89 μ.) και έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ πέρυσι μέτρησε συνολικά 20 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (είχε αγωνιστεί και κόντρα στην ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League), αγωνιζόμενος στο β' μισό ως δανεικός στην Άμκαρ. Ο δεύτερος είναι Αφρικανός και εκπροσωπείται από τον πασίγνωστο ατζέντη, Ντμίτρι Σέλουκ. Ο Μπακόγκου έμεινε ελεύθερος στην 6 Αυγούστου από την Κάρπι και την περασμένη σεζόν μέτρησε 8 γκολ και 3 ασίστ σε 28 συμμετοχές με τον ιταλικό σύλλογο στην Serie B.

Παρά τα νέα ονόματα πάντως και τις προτάσεις των μάνατζερ που… σκάνε συνεχώς στα γραφεία της ΠΑΕ, πρώτος υποψήφιος παραμένει ο κλεισμένος Μακέντα. Ο Ιταλός φορ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πράσινους και περιμένει το «οκ» του Νταμπίζα για να έρθει στην Ελλάδα, ωστόσο στο Τριφύλλι ακόμα δεν είναι σίγουροι. Για αυτό και ψάχνουν στην αγορά μήπως βρουν κάποιον καλύτερο επιθετικό, που να κάνει σε όλους κλικ και σε επίπεδο παραστάσεων και σε επίπεδο ικανοτήτων. 

Ωστόσο, εάν δεν καταλήξουν στον Μακέντα, για να έρθει κάποιος άλλος και προφανώς καλύτερος, θα πρέπει να υπάρξει… έξτρα βοήθεια. Θα χρειαστεί μια «ένεση» οικονομική από τους νέους ιδιοκτήτες, αφού ο Μακέντα έχει συμφωνήσει με το ταβάνι του συμβολαίου που μπορούσε να διαθέσει η «παλιά εποχή», που έφτανε στις 350.000 ευρώ. Για κάτι καλύτερο και πιο ακριβό, θα πρέπει οι Δώνης και Νταμπίζας να δουν τα χρήματα από τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags