Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό άκυρο σε Μακέντα, αλλά... - «Άσχημα νέα» από Παϊρόζ - Ποιος Ραϊόλα; Αυτός τον έκλεισε!
| 2018-09-04 13:10:00

Τρομερό άκυρο σε Μακέντα, αλλά... - «Άσχημα νέα» από Παϊρόζ - Ποιος Ραϊόλα; Αυτός τον έκλεισε!

του Νίκου Στεργίου
Τρομερό άκυρο σε Μακέντα, αλλά... - «Άσχημα νέα» από Παϊρόζ - Ποιος Ραϊόλα; Αυτός τον έκλεισε!

Φοβερό παρασκήνιο για όσα γίνονται στο Τριφύλλι.

 

Ο Φεντερίκο Μακέντα ήταν τελικά ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφή του επιθετικού και η μοναδική κίνηση άνω των 23, παρότι τις τελευταίες ημέρες είναι γεγονός πως οι Πράσινοι τον είχαν σταντ-μπάι και έψαχναν για κάτι καλύτερο.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sportdog.gr, οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας εξέταζαν σοβαρά την περίπτωση του Ιταλού από τις 23 Αυγούστου, ενώ από το Σαββατοκύριακο παρότι είχαν συμφωνήσει σε όλα μαζί του, συνέχιζαν να εξετάζουν τη λίστα με τους ελεύθερους φορ, χωρίς όμως να προκύψει τελικά κάτι καλύτερο και πιο οικονομικό. 

Ο Μακέντα ήταν ο μοναδικός από όσους παίκτες χτύπησε την πόρτα ο Παναθηναϊκός που ήθελε να έρθει και τελικά ήρθε και σίγουρα η επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα, να φορέσει τα πράσινα και να κυνηγήσει το restart της καριέρας του με το Τριφύλλι, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Βέβαια και το οικονομικό κομμάτι τον… βοήθησε αρκετά, καθώς ο Ιταλός άσος υπέγραψε κλειστό τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 300.000 ευρώ.

Πρόκειται για το μπάτζετ που είχαν οι Πράσινοι με τη νυν διοίκηση και προφανώς η συγκεκριμένη μεταγραφή, δείχνει και την άρνηση του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και των συνεργατών να δώσουν κάποια έξτρα χρήματα, όπως είχαν πει οι ίδιοι μόλις εμφανίστηκαν στο προσκήνιο, ώστε να γίνει κάποια καλύτερη κίνηση με πιο ακριβό παίκτη.

Τελικά, ούτε τα λεφτά που περίμεναν ήρθαν από τον Ταϊλανδό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα χαλάσει το deal για την αλλαγή στην ΠΑΕ, ούτε και υπήρξε κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα από την βοήθεια που παρείχαν οι γνωστοί μάνατζερ, Ραϊόλα και Ζάχαβι. Το γεγονός όμως ότι δεν ήρθε το «δώρο» από τον Παϊρόζ, έστω και στο… και πέντε της μεταγραφής περιόδου, σίγουρα δεν βοηθάει ώστε να αλλάξει το κλίμα γύρω από την έλευσή του και παράλληλα δίνει έξτρα λόγους σε όσους τον αμφισβητούν. 

Η μεταγραφή πάντως του Μακέντα ήταν ξεκάθαρα επιλογή των Δώνη – Νταμπίζα, οι οποίοι σίγουρα δεν τρελαίνονταν για την συγκεκριμένη κίνηση (αν τον ήθελαν τόσο πολύ θα τον είχαν υπογράψει εδώ και μέρες), ωστόσο ελλείψει εναλλακτικών λύσεων στα οικονομικά πλαίσια που είχαν θέσει, κατέληξαν σε αυτόν για να μην τον χάσουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags