"Φέτος ξεκίνησε ένα πρωτάθλημα μετά από όλα αυτά τα γεγονότα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, ευελπιστούμε να είναι από τα καλύτερα που θα έχουμε δει. Οι ομάδες να παίζουν και δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό χωρίς εξωτερικούς παράγοντες, χωρίς διάφορα. Η κυβέρνηση έπαιξε καταλυτικό ρόλο γι' αυτό και θα ήθελα να κάνω μία έκκληση προς την κυβέρνηση και ειδικά στον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως να δώσουν προσοχή στο θέμα της αστυνομίας.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι δημιουργήθηκε ένα ηλεκτρονικό πρόβλημα με την είσοδο των φιλάθλων, έγινε ένας συνωστισμός. Από τις πληροφορίες που σύλλεξα, η αστυνομία έριξε δακρυγόνα και άνοιξε κεφάλια. Θλίβομαι γι' αυτά που γίνονται. Δεν θέλω κανένα άτομο από την αστυνομία να τραυματιστεί, αλλά πρέπει να είναι και πιο προσεκτική με τους φιλάθλους. Είδα έναν αιμόφυρτο παιδί και μου έλεγε γιατί μου έσπασαν τα γυαλιά μέσα στη μούρη.

Καταλαβαίνω και την αστυνομία που βλέπουν τους φιλάθλους με το δάχτυλο στην σκανδάλη, αλλά το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης παίρνει αρκετά χρήματα από τις ομάδες. Κάνω έκκληση να βοηθήσουμε όλοι από την πλευρά μας. Είναι κρίμα με όλο αυτό που έγινε και με το πρωτάθλημα που όλοι ονειρευόμαστε φέτος να γίνονται επεισόδια που έγιναν σήμερα", δήλωσε ο πρόεδρος των "κυανέρυθρων" μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη.