Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμός με τους μικρούς, έντονο ενδιαφέρον από ατζέντηδες
| 2018-09-17 22:30:00

Απίστευτο «ντου» στον Παναθηναϊκό - Πάνε να τον «διαλύσουν» - Δεμένοι... χειροπόδαρα!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο «ντου» στον Παναθηναϊκό - Πάνε να τον «διαλύσουν» - Δεμένοι... χειροπόδαρα!

Η τρελή πορεία φέρνει τα πάνω-κάτω και... παράνοια. 

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα έχει αναδείξει αρκετούς νέους πρωταγωνιστές για το Τριφύλλι, καθώς πιτσιρικάδες όπως ο Μπουζούκης, ο Χατζηγιοβάνης, ο Μαυρομμάτης, ο Καμπετσής και ο Εμμανουηλίδης έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές τους με το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζουν.

Όπως είναι λογικό, οι ταλαντούχοι άσοι του Τριφυλλιού έχουν τραβήξει τα βλέμματα όχι μόνο των φιλάθλων, αλλά και των ατζέντηδων, οι οποίοι βλέπουν ότι μπορούν να επενδύσουν πάνω τους.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όλη η «μανατζερική» πιάτσα» ασχολείται με τους μικρούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αποτελούν «χρυσορυχείο». Οι ατζέντηδες προσπαθούν να αξιοποιήσουν όλα τα μέσα που διαθέτουν για να προσεγγίσουν τους παίκτες και να συνεργαστούν μαζί τους, εξέλιξη που θα μπορούσε να ευνοήσει και τον Παναθηναϊκό σε πιθανές μελλοντικές πωλήσεις των νέων του αστεριών.

Πάντως, μέχρι στιγμής το εγχείρημα των μάνατζερ δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς οι περισσότεροι εκ των μικρών του Παναθηναϊκού είναι «δεμένοι» μανατζερικά και δύσκολα μπορεί κανείς να τους… κλέψει.

Βέβαια, όλη αυτή η ιστορία δεν είναι απαραίτητο ότι θα κάνει καλό στην ομάδα, υπό την έννοια ότι τα πράγματα μπορούν εύκολα να ξεφύγουν όταν μιλάμε για νεαρούς παίκτες. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που βλέπουμε ταλαντούχους άσους να έχουν «ξεμυαλιστεί» από τα φώτα της δημοσιότητας και το ξαφνικό ενδιαφέρον μάνατζερ και ομάδων. Πρόκειται για μια εξέλιξη που οι Πράσινοι σαφώς και θέλουν αποφύγουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεγάλος ο ΠΑΟΚ - Δε θα ξεφτιλιστεί η ΑΕΚ - Παίξτε πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν να φύγει και τώρα κάνει «παπάδες» - «Απειλεί» Παπαπέτρου και θυμίζει... Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags