Ο Μοντέστο δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο. Η κατάσταση του Γάλλου θα επανεκτιμηθεί αύριο και αναλόγως είτε θα αποφασιστεί να προπονηθεί με την ομάδα, είτε να προφυλαχθεί.
Από εκεί και πέρα, οι Ριέρα, Τζιμπούρ συνέχισαν σε εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν στο γήπεδο, ενώ και ο Μέλμπεργκ ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα που κάνει στο γήπεδο.
Από την προπόνηση απουσίασαν με άδεια, για προσωπικό τους λόγο, οι Ιμπαγάσα και Γέστε.
Στο Ρέντη βρέθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας Ζαν Μακούν. Ο καμερουνέζος ποδοσφαιριστής ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ενώ είχε συνομιλία και με τον προπονητή της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για την Αγγλία, απ’ όπου θα επιστρέψει την Πέμπτη για να ενταχθεί στο πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του.
Αύριο, οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το πρωί (09:00) και το απόγευμα (19:00).
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο