Facebook Pixel «Σεισμός» στον ΠΑΟΚ μετά τον Άρη - Παίρνει «κεφάλια» ο Ραζβάν - Χαμός με top όνομα - Ποιον «έκραξε» η Τούμπα
| 2018-09-27 11:07:00

«Σεισμός» στον ΠΑΟΚ - Παίρνει «κεφάλια» ο Ραζβάν - Άναψε φωτιές top όνομα - Ποιον «έκραξε» η Τούμπα

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Σεισμός» στον ΠΑΟΚ - Παίρνει «κεφάλια» ο Ραζβάν - Άναψε φωτιές top όνομα - Ποιον «έκραξε» η Τούμπα

«Τελειώνει» κόσμο ο Ρουμάνος. Ρεπορτάζ με ονόματα στο Sportdog.

Μπορεί το χθεσινό ματς απέναντι στον Άρη να μην είχε τόσο σημαντικό ενδιαφέρον, από βαθμολογικής άποψης τουλάχιστον, καθώς πάντα υπάρχει κίνητρο απέναντι στον «μισητό» αντίπαλο της πόλης, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για κάποιους παίκτες, που μάλλον δικαίως είχε εκτός πλάνων τόσο καιρό.

Ο λόγος αρχικά για τον Στέλιο Κίτσιου, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά φέτος με την ασπρόμαυρη φανέλα στο χθεσινό ματς Κυπέλλου και παρουσίασε κακή εικόνα, ενώ «χαντάκωσε» την ομάδα του με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο δεύτερο μέρος.

Στην ίδια μοίρα και ο Ευγένιος Χατσερίδης, ο οποίος έκανε το μεγάλο λάθος στο γκολ της ισοφάρισης του Άρη, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο ημίχρονο. Ο ομογενής στόπερ πραγματοποίησε μία ακόμα απογοητευτική εμφάνιση φέτος και πολύ δύσκολα ο Ρουμάνος τεχνικός θα του ξαναδώσει άμεσα φανέλα βασικού.

Εξάλλου, ο παίκτης δεν ήταν εισήγηση του προπονητή, ο οποίος είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις σχετικά με τις ικανότητες του υψηλόσωμου στόπερ από την προετοιμασία ακόμη.

Παράλληλα, πολλούς πόντους έχασε χθες και ο Γεβχέν Σάχοφ, ενώ φανερά ανέτοιμος έδειξε ο Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος λογικά δε θα μπει στην 11άδα στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια. Κάτι που, βεβαίως, μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλεί στον τεχνικό του ΠΑΟΚ από τη στιγμή που ο Σουηδός αποτελεί μία από τις πιο ηχηρές φετινές μεταγραφές του Δικεφάλου. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στην Τούμπα δεν ήχησαν καλά και οι δηλώσεις του διεθνούς άσου, μετά το ματς, όταν είπε πως το αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη θα πρέπει να προβληματίσει την ομάδα. Μία τοποθέτηση που πήγε «κόντρα» σε όσα υποστήριξαν τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου.

Στο μεταξύ, στους παραπάνω παίκτες που απογοήτευσαν, θα πρέπει να προσθέσουμε και μερικούς ακόμη που, όπως επιβεβαιώθηκε χθες, δύσκολα θα βρεθούν προσεχώς στα πλάνα του προπονητή. Ο λόγος για τον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, αλλά και τον Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος ούτε απέναντι στον Άρη κατάφερε να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε, για τον Άγγλο φορ δεν έχει και την καλύτερη άποψη ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Αν προσθέσουμε, μάλιστα, και τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος βρίσκεται εκτός λόγω σιωπηρής τιμωρίας, γίνεται αντιληπτό πως αυτό το διάστημα επτά παίκτες του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζονται λίγο ή πολύ από τον Ρουμάνο τεχνικό ενόψει των αγώνων-φωτιά που ακολουθούν.  

«Κράξιμο» από τον κόσμο

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε κάτι που έγινε χθες στην Τούμπα και δε σημειώθηκε. Πρόκειται για τις αποδοκιμασίες, έστω περιορισμένης διάρκειας, μέρους οπαδών μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη. Είναι άγνωστο, βεβαίως, ποιος ήταν ο αποδέκτης. Η ομάδα πάντως, μάτια δεν έβγαλε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ στον Άρη μετά τον ΠΑΟΚ - Tι έγινε με κορυφαίο παίκτη - Χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags