Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον Άντονι Μουνιέ καθώς έχει υποστεί τενοντίτιδα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο με τρεις εβδομάδες.
Ο Γάλλος χαφ που είχε αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις μετά την προπόνηση της Πέμπτης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο ΥΓΕΙΑ η οποία έδειξε επιδείνωση της τενοντίτιδας. Ο Μουνιέ θα αλλάξει φυσικοθεραπευτική αγωγή με μείωση των επιβαρύνσεων και προπόνηση σε πισίνα.
Αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον 2 – 3 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως δεδομένα θα χάσει τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης.
Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ηπείρου. Ο Κάτσε και ο Σέχου έκαναν ατομικό, ενώ ο Γιόχανσον όπως και ο Μουνιέ, θεραπεία. Φυσικά κανείς από τους τέσσερις δεν θα είναι στην διάθεση του Δώνη για το αυριανό ματς.
Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Μαυρομμάτης, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα.
Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού παντρεύτηκε παίκτρια του Survivor (ΦΩΤΟ)
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο