Facebook Pixel Sportdog.gr | Βγήκαν τα «μπαζούκας» - «Πόλεμος» σε όλο το ποδόσφαιρο - Δημοσιεύματα-φωτιά «καίνε» τα πάντα
| 2018-10-26 18:43:00

Βγήκαν τα «μπαζούκας» - «Πόλεμος» σε όλο το ποδόσφαιρο - Δημοσιεύματα-φωτιά «καίνε» τα πάντα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βγήκαν τα «μπαζούκας» - «Πόλεμος» σε όλο το ποδόσφαιρο - Δημοσιεύματα-φωτιά «καίνε» τα πάντα

Κόλαση: Ο Άγγελος, τα τρομερά καρφιά και τα εμπόλεμα πρωτοσέλιδα.

Από πολύ νωρίς, πριν καλά – καλά ανακοινωθεί, ξεκίνησε ο… πόλεμος μέσω κύκλων και δημοσιευμάτων για την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Χαρακτηριστικό είναι και το σημερινό οπισθόφυλλο του «Γαύρου». Προφανώς υπάρχει τρελό «χώσιμο» στην ΕΠΟ, κάνοντας λόγο για κίνηση που γυρίζει πολλά χρόνια πίσω την Εθνική, ωστόσο πάει το θέμα ένα βήμα παρακάτω, καθώς σημειώνει πως ο Σαββίδης με την… επιλογή του Αναστασιάδη και των συνεργατών του, βάζει «φραγή» στην ΑΕΚ!

Προφανώς το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν απευθύνεται μόνο στην ΑΕΚ και, φυσικά, το παιχνίδι εδώ (που πάντα θα υπάρχει, τουλάχιστον επικοινωνιακά) θα έχει να κάνει και  με τις κλήσεις και την συμπεριφορά από εδώ και πέρα του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ωστόσο, για τον… πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα, ενδιαφέρον έχουν τόσο οι τελευταίες κινήσεις της ΑΕΚ όσον αφορά τους διαιτητές (διαβάστε το σχετικό θέμα του Sportdog.gr ΕΔΩ) όσο και το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ωρας», όπου κάνει… επίθεση στην ΚΕΔ για τον ορισμό των βοηθών διαιτητών, Χασάν και Ευθυμιάδη, αλλά και του διαιτητή Τζήλου στο ματς με τον Άρη που θα γίνει την Κυριακή χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Στην Ένωση έχουν πολύ σοβαρά παράπονα για τους ορισμούς στα περισσότερα παιχνίδια τους και άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τους δίνουν δίκιο. 

Επίσης, οι αντιδράσεις από το στρατόπεδο της ΑΕΚ δείχνουν πως πλέον υπάρχει έντονος εκνευρισμός στους κιτρινόμαυρους, όσον αφορά τους Έλληνες διαιτητές και τους ορισμούς στα κρίσιμα παιχνίδια πλην των ντέρμπι, καθώς το περσινό ρητό «εμείς δεν ασχολούμαστε με τη διαιτησία», φαίνεται πως σιγά-σιγά πάει περίπατο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτούς «τρώει» ο Άγγελος, μέσα ονοματάρες - Έτσι «καθαρίζουν» τα αποδυτήρια - Νέο «ντου» από Σαββίδη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags