Το ζήτημα των ανανεώσεων συμβολαίων απασχολεί τον ΠΑΟΚ, καθώς οι συμφωνίες με ορισμένους βασικούς παίκτες του εκπνέουν το φετινό καλοκαίρι.

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, από τον οποίο οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Ωστόσο, υπάρχει οικονομική απόσταση στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, κάτι που επιβεβαίωσε ο Ολλανδός άσος με δηλώσεις του.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με σχετικά ρεπορτάζ εδώ το τελευταίο διάστημα, ο Μπίσεσβαρ αξιώνει «βαρύ» συμβόλαιο, πιθανότατα το τελευταίο της καριέρας του. Ωστόσο, η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν φέρεται διατεθειμένη να καλύψει τις πολύ υψηλές απαιτήσεις ενός παίκτη, που τον Μάρτιο του 2019 θα γίνει 31 ετών.

Παρόλα αυτά, τα παραπάνω δεν συνεπάγονται ότι η αποχώρηση του Μπίσεσβαρ είναι δεδομένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης και οι διοικούντες του Δικεφάλου ανέβασαν την προσφορά τους προς τον βιρτουόζο άσο στις 600.000 ευρώ ετησίως, από τις 500.000 που είχαν προτείνει αρχικά.

Οι απαιτήσεις του Μπίσεσβαρ εξακολουθούν να είναι υψηλότερες, όμως η αύξηση της αρχικής προσφοράς θεωρείται κίνηση καλής θέλησης και έμπρακτη απόδειξη ότι οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη.

Δεν αποκλείεται η «χρυσή τομή» να βρεθεί στη μέση, ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι και ο Μπίσεσβαρ να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, όπου είναι ιδιαιτέρως αγαπητός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τρελάθηκε» ο Ιβάν και πήρε το «ψαλίδι» - Ποιοι «τρέμουν» - «Στον αέρα» ονοματάρα - Τεράστιο ρίσκο