Ο Φεντερίκο Μακέντα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα, καθώς πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ του Τριφυλλιού ανοίγοντας το δρόμο για μια εύκολη επικράτηση της ομάδας του.
Μάλιστα, με τα δύο τέρματα που πέτυχε ο Ιταλός έφτασε τα 4 τη φετινή σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι ξεπέρασε ήδη την περσινή συγκομιδή του μετά από μόλις 9 συμμετοχές. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μακέντα ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με μόλις 3 γκολ σε 28 συμμετοχές στην ιταλική Νοβάρα!
Παράλληλα, για τους Πράσινους το πρώτο φετινό του γκολ πέτυχε ο Εμάνουελ Ινσούα. Έτσι, ο Αργεντινός έγινε ο δέκατος διαφορετικός σκόρερ του Παναθηναϊκού φέτος!
Σε έντεκα μόλις αγώνες οι Πράσινοι έχουν ήδη πάρει τουλάχιστον ένα γκολ από τους Μακέντα, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κάτσε, Γιόχανσον, Χατζηθεοδωρίδη, Εμμανουηλίδη, Καμπετσή, Κουρμπέλη και Ινσούα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο