Ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς αναβλήθηκε για σήμερα, μετά το πολεμικό σκηνικό που έστησαν οι οπαδοί της πρώτης, πετώντας πέτρες και σπρέι πιπεριού στο πούλμαν της δεύτερης.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής (25/11, 22:00), ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, καθώς εκτός από το ότι η αστυνομία έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του ματς και η διοίκηση της Μποκά εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει τη νίκη στα... χαρτιά!

Σύμφωνα με την "Οle", οι άνθρωποι της Μπόκα πραγματοποίησαν σύσκεψη και εξετάστηκε το ενδεχόμενο να ζητήσουν από την Conmebol τη νίκη στα χαρτιά, όπως ακριβώς είχε κάνει το 2015 η Ρίβερ για την φάση των "16" του Λιμπερταδόρες.

Τότε η Ρίβερ είχε επικρατήσει με 1-0 στο Μονουμεντάλ και η ρεβάνς του Μπομπονέρα διεκόπη στο ημίχρονο, καθώς οι οπαδοί της Μπόκα ψέκασαν με σπρέι πιπεριού τους παίκτες των φιλοξενούμενων οι οποίοι ύστερα από απόφαση της Ομοσπονδίας κέρδισαν το ματς με 0-3.

Παρότι οι οπαδοί της Μπόκα πιέζουν την διοίκηση της ομάδας για αυτή την ενέργεια, ο πρόεδρος της Conmebol υποστήριξε πως ο πρόεδρος των "Xeneizes" δεν σκοπεύει να ζητήσει τη νίκη στα χαρτιά.