Ο Ολυμπιακός κυνηγώντας ακόμα ένα ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό, κατάφερε να πάρει τη νίκη και στο Περιστέρι, καθώς με το γκολ του Βούκοβιτς στο 93’ έφυγε με το χρυσό τρίποντο με σκορ 2-1 από την έδρα του Ατρομήτου και πλέον βρίσκεται στο -6 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο Σέρβος αμυντικός να ήταν ο… ήρωας της βραδιάς και ο Φορτούνης με την εκπληκτική του εμφάνιση στο δεύτερο 45λεπτο όταν και πέρασε ως αλλαγή ο MVP της αναμέτρησης, ωστόσο καθοριστικό ρόλο και σε αυτό το «διπλό» έπαιξε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος κόουτς «δούλεψε» πάρα πολύ το ματς την ώρα που αυτό βρίσκονταν σε εξέλιξη και δικαιώθηκε απόλυτα στο φινάλε. Δεν δίστασε να… διορθώσει ακόμα και το δικό του «λάθος», καθώς βλέποντας ότι ο Νάτχο δεν μπορούσε να προσφέρει, τον αντικατέστησε στην ανάπαυλα βάζοντας στην θέση του τον Φορτούνη, που ουσιαστικά μόνος του έφερε τούμπα το ματς.

Από εκεί και πέρα, σωστές αποδείχθηκαν οι άλλες δύο αλλαγές του, καθώς βοήθησαν επιθετικά τόσο ο Φετφατζίδης όσο και ο Γκερέρο, ενώ στον Πορτογάλο πιστώνεται βέβαια και το πάθος που βγάζει όλη η ομάδα και το γεγονός πως κυνηγούν τα ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και συνήθως δικαιώντονται!

Εξελίξεις με Τουρέ

Ο Πέδρο Μαρτίνς με την συμπεριφορά του τόσο στους αγώνες όσο και στου Ρέντη έχει κερδίσει τα αποδυτήρια και τους παίκτες, ενώ έχει δείξει σε όλους, εντός και εκτός ομάδας πως είναι το απόλυτο αφεντικό.

Ο Πορτογάλος ακόμα και με την υπόθεση του Γιάγια Τουρέ έστειλε ένα… ηχηρό μήνυμα, καθώς θεωρώντας πως ακόμα δεν είναι έτοιμος για να μπει και να βοηθήσει, δεν δίστασε να τον αφήσει εκτός 18αδας για το ματς με τον Ατρόμητο, παρά τα όσα είχαν προηγηθεί με τον μάνατζέρ του.

Ο Μαρτίνς έχει αποδείξει πως είναι δίκαιος με τους παίκτες του και με την συγκεκριμένη απόφαση, έστειλε μήνυμα τόσο στον Ιβοριανό όσο και στους υπολοίπους, πως θα παίζουν μόνο όσο είναι πανέτοιμοι να δώσουν το… 200% για την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γι’ αυτό τρελάθηκαν στο Λιμάνι - Χτύπημα εκτός φάσης - Ήταν πέναλτι; - ΦΩΤΟ-ντοκουμέντο

«Τρελαμένος» Μαρινάκης - Αυτόν φέρνει για να «χτυπήσει» τον τίτλο; - Τί «παίζει» με επιστροφή-βόμβα