Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη εξέλιξη με Τουρέ - Τρελή «τράμπα» με φορ κλάσης - Κίνηση... τρόμος από Μαρινάκη
| 2018-11-28 17:59:00

Απίστευτη εξέλιξη με Τουρέ - Τρελή «τράμπα» με φορ κλάσης - Κίνηση... τρόμος από Μαρινάκη

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη με Τουρέ - Τρελή «τράμπα» με φορ κλάσης - Κίνηση... τρόμος από Μαρινάκη

Τα πάνω-κάτω με τον Ιβοριανό. Αυτός «φέρνει» τον «killer».

O Γιάγια Τουρέ έμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι εκτός αποστολής και, πλέον, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Ιβοριανός άσος δε συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Το ίδιο συνέβη και στο Περιστέρι, το ίδιο και τώρα ενόψει Μπέτις, δύο φορές συνεχόμενα, δηλαδή, μετά τον ντόρο που είχε προκαλέσει ο μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ, για το γεγονός ότι ο πελάτης του δεν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως πολύ δύσκολα ο έμπειρος άσος θα πάρει άλλες ευκαιρίες από τον Πορτογάλο τεχνικό. Κάτι που μοιραία μπορεί να σηματοδοτήσει εξελίξεις τον Γενάρη για το μέλλον του παίκτη στον Πειραιά.

Εξάλλου, η «ερυθρόλευκη» διοίκηση δείχνει να είναι σύμφωνη με τη διαχείριση του προπονητή στο συγκεκριμένο θέμα και αποδέχεται προφανώς το γεγονός ότι ο Γιάγια Τουρέ δεν είναι σε θέση σε αυτή τη φάση να βοηθήσει την ομάδα.

Από τη στιγμή, επομένως, που ο μάνατζερ του παίκτη απαιτεί να αγωνίζεται κι αυτό δεν μπορεί να συμβεί στον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιθανό οι δύο πλευρές να συζητήσουν προσεχώς για ένα συναινετικό διαζύγιο.

Ο Ιβοριανός άσος αμείβεται πλουσιοπάροχα στο λιμάνι και το ζητούμενο είναι, αν τεθεί θέμα αποχώρησής του τον Γενάρη, τότε οι «ερυθρόλευκοι» να γλιτώσουν ένα μέρος από το μεγάλο συμβόλαιο του παίκτη.

Σε αυτό ενδεχόμενο, μάλιστα, οι Πειραιώτες θα εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα από το διαθέσιμο μπάτζετ και θα μπορούν να τα διαθέσουν για τις δύο κινήσεις ενίσχυσης που θέλουν να κάνουν τον Γενάρη.  

Εξάλλου, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η πρόθεση της διοίκησης είναι να αποκτηθεί ένας ικανός σέντερ φορ που θα έρθει να πάρει φανέλα βασικού και να λύσει το πρόβλημα δυστοκίας που παρατηρείται φέτος στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη-ΣΟΚ και όλα τούμπα: «Αυτοί έκαναν τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ - Μπήκαν χωρίς εισιτήριο»

«Μολότοφ» για ΑΕΚ: «Μην τον κρεμάτε - Μόνο ένας σκίζεται - Ο Μάνταλος είναι... - Διώξτε τους!»


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags