Ο Μπαλοτέλι εμφανίστηκε στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας με ένα iPad, προκαλώντας την οργή του ομοσπονδιακού τεχνικού των Ατζούρι, Τσεζάρε Πραντέλι. Εμείς θυμόμαστε τις... τρέλες του Μπαλοτέλι στην Αγγλία, από τότε που πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι.

Βελάκια
Μία από τις κλασικές ασχολίες των Άγγλων στις παμπ είναι τα βελάκια, τα διάσημα darts. Ο Μπαλοτέλι είπε να προπονηθεί στο συγκεκριμένο χόμπι, βάζοντας ως στόχο παίκτες της ομάδας Νέων της Σίτι! Στη συνέχεια, δήλωσε ότι προέβη σε αυτή την ενέργεια γιατί βαριόταν και... δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς.

«Είμαι πλούσιος»
Πέρα από φίλαθλους, δημοσιογράφους και ποδοσφαιρικούς παράγοντες, ο Μπαλοτέλι άφησε άφωνους και τους αστυνομικούς. Όταν ο πολιτογραφημένος Ιταλός παίκτης τράκαρε με το πολυτελές του Audi, η αστυνομία που έφτασε στον τόπο του ατυχήματος ξεκίνησε ελέγχους για ποτό ή ναρκωτικά. Όταν βρήκαν 5.000 λίρες στην πίσω τσέπη του και τον ρώτησαν για ποιο λόγο κουβαλάει μαζί του τόσα πολλά χρήματα εκείνος απάντησε: «Επειδή είμαι πλούσιος!»

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr