Facebook Pixel Sportdog.gr | Tρελό «πέσιμο» στον ΠΑΟΚ – «Ντου» για δύο κορυφαία ονόματα – «Κόλαση» στη Superleague
| 2018-12-06 23:33:00

Tρελό «πέσιμο» στον ΠΑΟΚ – «Ντου» για δύο κορυφαία ονόματα – «Κόλαση» στη Superleague

του Λάζαρου Γεωργίδη
Tρελό «πέσιμο» στον ΠΑΟΚ – «Ντου» για δύο κορυφαία ονόματα – «Κόλαση» στη Superleague

Φοβερό παρασκήνιο, φέρνει τα πάνω-κάτω στο πρωτάθλημα.

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα (και) στον ΠΑΟΚ αναφορικά με τις ανανεώσεις των συμβολαίων βασικών ποδοσφαιριστών του. Πλέον, με την Πρωτοχρονιά να πλησιάζει και, συνεπώς τότε να έχουν τη δυνατότητα αυτοί που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, να υπογράψουν ανεμπόδιστα όπου επιθυμούν, η κατάσταση αρχίζει να γίνεται πιεστική για τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Κάνιας, Κρέσπο, Σάχοφ, Βαρέλα και Μπίσεσβαρ ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία και με όλους, όπως επανειλημμένως έχει καταγραφεί από το sportdog, υπάρχουν προβλήματα, διαφορετικού τύπου και επιπέδου, που μέχρι στιγμής δεν έχουν επιτρέψει το «κλείσιμο» αυτών των υποθέσεων.

Και όσο αυτό δεν συμβαίνει, τότε μοιραία, αρχίζει και η φημολογία. Φημολογία που δεν έχει να κάνει μόνο με πιθανές αποχωρήσεις των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, αλλά και αποχωρήσεις τους για άμεσους ανταγωνιστές εντός των ελληνικών συνόρων.

Από τους συγκεκριμένους πέντε λοιπόν, δύο είναι αυτοί που έχουν τραβήξει τα βλέμματα, την προσοχή και το ενδιαφέρον του ανταγωνισμού: ο Βαρέλα και ο Μπίσεσβαρ. Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται πως οι δύο παίκτες είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον, αφού έχουν δεχτεί – μέσω τρίτων – διερευνητικές κρούσεις, που πάντα είναι αυτές που βάζουν τη «φυτιλιά» (ή όχι) για κάτι περαιτέρω.

Μέχρι στιγμής πάντως, αυτό το περαιτέρω δεν έχει υπάρξει, αφού προτεραιότητα (και είναι γεγονός) και των δύο ποδοσφαιριστών είναι η παραμονή τους στην Τούμπα και η εξάντληση των περιθωρίων για ένα νέο deal που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags