Facebook Pixel Φοβερή απόφαση στον Παναθηναϊκό με Νταμπίζα - Απίστευτη «χυλόπιτα»
| 2018-12-07 11:24:00

Φοβερή απόφαση στον ΠΑΟ με Νταμπίζα - Απίστευτη «χυλόπιτα» - Σκάει διπλό «μπαμ»

του Νίκου Στεργίου
Φοβερή απόφαση στον ΠΑΟ με Νταμπίζα - Απίστευτη «χυλόπιτα» - Σκάει διπλό «μπαμ»

Παίζεται χοντρό παιχνίδι στο Τριφύλλι. Μόνο εδώ τέτοιο παρασκήνιο.

Αναμενόμενο ήταν. Και σύμφωνα με τη σημερινή ειδησεογραφία φαίνεται πως επιβεβαιώνεται. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, κατόπιν εισήγησης του Νίκου Νταμπίζα και αποδοχής της από τον Γιάννη Αλαφούζο, δεν πρόκειται να παραχωρήσει κανέναν από τους ποδοσφαιριστές του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Κίνηση και εξέλιξη που αφενός υποδηλώνει το... προαίσθημα του τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων» πως όλο και κάτι θα έρχονταν (ή θα έρθει…) στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, αλλά κυρίως διατρανώνει την εμπιστοσύνη του, η οποία και προφανώς πλέον συμμερίζεται από τον ιδιοκτήτη, πως το πλάνο που έχει χαραχτεί πρέπει να διατηρηθεί.

Και το πλάνο, τουλάχιστον ως προς το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού εννοείται πως έχει να κάνει με την περαιτέρω εξέλιξη των ταλαντούχων νεαρών που έχουν προωθηθεί και αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα. Ο Νταμπίζας ξέρει καλά, πως οι προτάσεις μπορούν να χτιστούν από συνέπεια και αγωνιστική σταθερότητα και εκεί ποντάρει: από το να δώσει κάποιον παίκτη τώρα, μόνο και μόνο με την «αύρα» της θετικής του παρουσίας στο πρώτο μισό της σεζόν, προτιμά να την κεφαλαιοποίησει και να την προσθέσει στο τέλος της, ποντάροντας στην εξέλιξη και την πρόοδο των πιτσιρικάδων του Δώνη.

Κακά τα ψέματα πάντως. Μέχρι και τώρα, ενημέρωση οι ατζέντηδες των πολύφερνων μικρών του Παναθηναϊκού δεν είχαν για άμεσες προτάσεις. Και η δική τους ενημέρωση (ειδικά στις περιπτώσεις των Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη) για το καλοκαίρι εστιάζει, κάτι που καθιστά σαφώς ακόμη ευκολότερη να υιοθετηθεί και να εφαρμοστεί χωρίς «αναταραχές» η απόφαση του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος πάντως, σιγά σιγα (ίσως και πριν καν βγει η χρονιά…),  απερίσπαστος, θα στραφεί στο θέμα της ανανέωσης και αναπροσαρμογής διάφορων συμβολαίων. Αυτή είναι εφεξής η βασική του προτεραιότητα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Σεισμός» στο ΟΑΚΑ με δύο κορυφαία ονόματα για τον ΠΑΟ - «Έπεσε» το διαδίκτυο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags