Εζέκιελ Πόνσε – Σέρχιο Αραούχο: Ένα μεγάλο επίτευγμα κατόρθωσε ο Εζέκιελ Πόνσε στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό.
Με το γκολ που σημείωσε ο Αργεντινός επιθετικός έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, έφτασε τα 12 τέρματα στη Super League και ξεπέρασε τον Σέρχιο που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 11 γκολ και τρεις ασίστ.
Ο Πόνσε έχει ακόμα τέσσερις ασίστ, ενώ τα 5 από τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα προήλθαν από κεφαλιές. Είναι πασιφανές, ότι ο Αργεντινός επιθετικός είναι πιο παραγωγικός από τον συμπατριώτη του, ο οποίος για να είμαστε επιεικείς έκανε και πολλές ακόμα δουλειές μέσα στο γήπεδο.
Ο Πόνσε έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει και την πρώτη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος. Απ'ότι φαίνεται θα δώσει μάχη απέναντι στον Κουλούρη.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο