Λένε πως στη ζωή δεν χρειάζεσαι και πολλά πράγματα για να είσαι ευτυχισμένος. Την υγειά σου πάνω απ’ όλα και τα υπόλοιπα τα βρίσκεις στην πορεία. Αυτή δηλαδή που είχε χάσει και φαίνεται να βρίσκει ξανά ο Παναθηναϊκός.

Όποιος δεν πήγε στο ΟΑΚΑ και είδε το ματς από την τηλεόραση ίσως να μην μπορεί να κατανοήσει πλήρως το νόημα αυτού του κειμένου. Θα αρκεστεί σε αναλύσεις για το τακουνάκι του Σαριέγκι, το νέο γκολ του Τοτσέ έπειτα από τρομερή ασίστ του Κλέιτον την γκολάρα του Λέτο, την γκέλα του Λουκά, το τρεχαντίρι τον Ζέκα και διάφορα άλλα. Ευχάριστα μεν, αλλά ελάχιστα μπροστά στο πραγματικό ΓΕΓΟΝΟΣ του αγώνα.

Το ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον ΠΑΣ και έκανε το δύο στα δύο είναι το λιγότερο. Και το λέμε αυτό διότι αυτόν που στην αλήθεια κέρδισε η ομάδα ήταν τον κόσμο της. Αν έλεγες κάπου μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι ότι στη δεύτερη αγωνιστική η κερκίδα θα φωνάζει «πρωτάθλημα θα πάρουμε όλους θα τους τρελάνουμε» και «σηκώστε κεφάλι πρωτάθλημα και πάλι» θα σε έστελναν στην… Ανίτα Πάνια για να κάνεις καριέρα. Στανταράκι...

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr