Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Όλο το ρεπορτάζ για Μιρτσέα Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ!
| 2019-02-17 12:30:00

Σενάριο που "ρίχνει" την Τούμπα - Αυτός "κλέβει" top όνομα - Έγινε κρούση - Θα το σώσει ο Ιβάν;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σενάριο που "ρίχνει" την Τούμπα - Αυτός "κλέβει" top όνομα - Έγινε κρούση - Θα το σώσει ο Ιβάν;

Ανάβουν πυρκαγιές στον ΠΑΟΚ. Σηκώνει την κούπα και φεύγει; 

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Πατέρας είναι, λογικό να νοιάζεται για τον γιο του. Πόσο μάλλον όταν κάνουν το ίδιο επάγγελμα. Προπονητής ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, πιθανώς ο μεγαλύτερος στην ιστορία των πάγκων της Ρουμανίας, προπονητής και ο γιος. Σχέση που εκ των πραγμάτων έχει φέρει τον 74χρονο πλέον πατέρα Λουτσέσκου πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ.

Αρκετές οι φορές που έχει δώσει το παρών στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (αλλά και στο εξωτερικό), ενώ η χρόνια θητεία του στη Ζενίτ, του επιτρέπει να μιλάει απ’ ευθείας με τον ιδιοκτήτη του "δικεφάλου", Ιβάν Σαββίδη, μεσολαβώντας ή ακόμη και γνωμοδοτώντας σε διάφορα θέματα, κυρίως μεταγραφικής φύσεως.

Πριν δύο μέρες, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου απολύθηκε από την τουρκική ομοσπονδία, πληρώνοντας το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των γειτόνων. Η αλήθεια είναι πως η θητεία του ήταν άκρως αποτυχημένη, πλήττοντας σημαντικά το προπονητικό του γόητρο, αλλά και το καλό όνομα που διατηρεί ο Ρουμάνος στην Τουρκία. 

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν στον Τύπο δύο διαφορετικά σενάρια άμεσου… ασπρόμαυρου ενδιαφέροντος. Το πρώτο θέλει τον Ιβάν Σαββίδη να επιθυμεί να… επισημοποιήσει την καλή του σχέση με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου δίνοντας του ρόλο στο οργανόγραμμα του ΠΑΟΚ, ή έστω, μετατρέποντας τον σε προσωπικό του σύμβουλο, αλλά πάντα με ρόλο και θέση στους Κυπελλούχους.

Στο δεύτερο σενάριο γίνεται λόγος πως ο Μιρτσέα, έχοντας εξαιρετική σχέση με τη διοίκηση της Μπεσίκτας έχει ήδη "πουσάρει" τον γιο του Ραζβάν στους "μαύρους αετούς", οι οποίοι ψάχνονται για τη διάδοχη κατάσταση του νυν τεχνικού τους, Σενόλ Γκιουνές, ο οποίος με τη σειρά του οδεύει προς τον πάγκο της εθνικής Τουρκίας (πιθανότατα το καλοκαίρι).

Τι ισχύει; Η αλήθεια είναι πως η ηλικία του Μιρτσέα, η εξαιρετική του οικονομική κατάσταση, αλλά η έτσι κι αλλιώς πολύ καλή (ήδη) επικοινωνία και επαφή του με τον Σαββίδη, δεν μοιάζει να δικαιολογεί κάποια ενέργεια για "επισημοποίηση" της σχέσης. Ειδικά από την στιγμή που είναι γνωστό πως ο μεγάλος πόθος, η μεγάλη επαγγελματική επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι κάποια στιγμή στην εξέλιξη της καριέρας του να ακολουθήσει τα πατρικά βήματα, προπονώντας ομάδα σε μεγάλο πρωτάθλημα του εξωτερικού.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν πρώτιστα τόσο στο ρουμανικό όσο και στον τουρκικό Τύπο, το δεύτερο σενάριο, αυτό της εξέτασης του Ραζβάν Λουτσέσκου από την Μπεσίκτας, μοιάζει -τουλάχιστον- ρεαλιστικό. Και σύμφωνα με τα όσα ρεπορταζιακά το sportdog κατάφερε να "ψαρέψει" από την Κωνσταντινούπολη, το δεδομένο είναι πως το όνομα του τεχνικού του ΠΑΟΚ -ο οποίος πάντως δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο στους επίδοξους πρωταθλητές- έχει απασχολήσει όντως τη διοίκηση της Μπεσίκτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είμαι ΠΑΟΚτσής - Άλλη μπάλα με Ολυμπιακό - Στα μανταλάκια ο Πέλκας - Πρίγιοβιτς τέλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags