Ιταλική εταιρία με ρωσικά κεφάλαια που είναι κατατεθειμένα σε ελβετικές τράπεζες. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της εταιρίας που έχει δείξει ενδιαφέρον για την ΑΕΚ και οι αποκλειστικές πληροφορίες του aek365.gr ξεκαθαρίζουν το τοπίο.

Η εταιρεία λοιπόν έχει ιταλική βάση και πριν από έναν μήνα πλησίασε, μέσω Έλληνα δικηγόρου, τον Σταύρο Αδαμίδη. Η πρώτη επαφή έγινε απευθείας με τον πρόεδρο της ΑΕΚ και ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος εξέφρασε τη διάθεση για άμεση επένδυση στην Ένωση. Ακολούθησε ενημέρωση του Αδαμίδη στους Νίκο Νοτιά, Πέτρο Παππά και Μάκη Κασνακίδη. Κοινή απόφαση ήταν η ΑΕΚ να προχωρήσει σε ενδελεχή έλεγχο της εταιρίας καθώς στο πρόσφατο παρελθόν είχαν γίνει δύο παρόμοιες προσεγγίσεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Είχε αποδειχθεί ότι είτε οι εταιρίες δεν υπήρχαν, είτε ότι το ενδιαφέρον ήταν επιφανειακό και δεν υπήρχε διάθεση για επένδυση.

Η ΑΕΚ λοιπόν ζήτησε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι η εταιρία υφίσταται ενώ εστάλη και δικηγόρος στην Ιταλία για να κάνει επί τόπου τον απαραίτητο έλεγχο. Η έρευνα λοιπόν φανέρωσε πως η εταιρία είναι υπαρκτή και ασχολείται με το sports management. Ο κύκλος εργασιών της δεν είναι μεγάλος αλλά ο Έλληνας εκπρόσωπος της, ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ένωσης πως η εταιρία είναι μέλος ομίλου στον οποίο συμμετάσχουν μια κατασκευαστική εταιρία, μια μικρή τράπεζα και μια εταιρία επενδύσεων. Επίσημη απόδειξη για την ύπαρξη του ομίλου αυτού δεν υπάρχει καθώς δεν υφίσταται εταιρία holding που να συγκεντρώνει όλους του εταίρους.

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο aek365.gr